Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet chcialybyscie takiego faceta w uk

Polecane posty

Gość gość
Widze ze na autorke najechali sami faceci,standard.Gdzie autorka napisala ze chodzi jej i kase????Dla takich prostakow jak wy,czytanie jest nie lada wysilkiem,co?On 32l oba 28l,w takim wieku facet powinien miec juz poukladane w glowie,jakies plany,marzenia,cele czy to takie dziwne ze 28 letnia kobieta tego oczekuje od doroslego mezczyzny?I nie chodzi o mieszkanie na pokoju,braku prawo jazdy itd,jesli sie zyje samotnie to wszystko gra ale wchodzac,lub majac zamiar wejsc w zwiazek priorytety powinny ulec zmianie,i takie rzeczy wychodza podczas rozmow,autorka ma obawe ze to sie nie zmieni,ze jemu tak wygodnie.Teraz ja wyzywacie ze materislistka i wogole,ale jakby za pol roku zalozyla watek ze jej sie nie uklada z nim,ze len,bez planow na przyszlosc itp to zjechalibyscie ja ze WIDZIALY GALY CO BRALY.No wlasnie widzi GALAMI i dlatego ma obawy.No coz taka polska mentalnosc facetow,zakompleksieni jestescie i dlatego tak ciezko w Uk znalezc wartosciowego Polaka,na moje szczescie ja nie musze szukac.Milego dnia.

Gość certoficate
Dziewczyny, to gdzie poznacie faceta duzo o nim swiadczy. Ja swojego już bylego poznalam w jednej z pierwszych pracy i nic mnie nie tknelo co robi facet po 30tce po 8 latach za granicą w takiej gownianej pracy. Byłam jeszcze bardzo mloda. On oczywiście mieszkal na pokoju itp. Jak zamieszkalismy razem to był istny horror. Nigdy nie miał pieniędzy, musiałam go utrzymywać. A on tylko planował i nic nie robił. Oczywiście tv, fajki i gierki to był jego sposob na spedzanie czasu. Ja czułam się jakbym była singlem. Teraz zaczęłam pracę zgodnie z moim zawodem, gdzie ludzie myślą podobnie i dopiero teraz widze w jakim gownie sie papralam. Chłopak którego poznalam ciężko pracuje, jest jednym z szefow, w wolnych chwilach trenuje na kolejne maratony i tak zbiera pieniądze na swoją organizacje. Jeździ rowerem, dużo podróżuje i wciąż ma czas na jakiś wypad ze znajomymi. Ja także nie lubię tracic czasu. Jak ten facet ci nie pasuje to szukaj w miejscu gdzie wiesz że znajdziesz kogoś kto co odpowiada. Nie ma co tracić czasu na kogoś kto nie spelnia naszych oczekiwań.

Gość gość
dokladnie, zgadzam sie w 100% z Toba, atakuja mnie faceci, ktorzy sami mieszkaja na pokoju i nie maja planow na zycie. Nie uprawiaja sportu, pracuja za najnizsza i nie mysla o rozwoju zeby bylo lepiej. Nie bawi mnie typ ktory twierdzi: jakos to bedzie.

Gość certoficate
Ludzie mówią ze przeciwieństwa sie przyciągają, to prawda, facynuje nas to co inne...ale jeśli chodzi o trwały zwiazek to trzeba miec te same cele, podobne pasje. I nie sluchaj tych którzy mówią ze przecież nikt nie mowi o tym ze masz tego faceta poślubićczy myslec o zwiazku. Wg mnie pod takim kątem trzeba właśnie patrzeć. Po co masz tracic czas na kogoś jeśli masz przeczucie ze nic z tego nie będzie? W tym czasie ta właściwa osoba może pojawić soe w twoim zyciu a ty nawet nie zauwazysz albo będziesz w tym czasie w bezsensownym związku.

Gość gosc facet
Fantastyczne macie te opowiastki o facetach ja mam rownie interesujace o kobietach. ktore trzeba bylo utrzymywac bo zawsze bylo nie podrodze dolozyc sie do rachunkow jakich kolwiek. takze, skoncz pierd... . rozumiem randki, spotkania, raz jedno zaprasza raz drugie, nie liczymy sie z kasa do grosza ale jeszcze nigdy mi sie w zyciu nie zdazylo zeby to kobieta zaprosila na kolacje np i zaplacila, NIGDY. I generlanie to jest fascynujace jak wy oczekujecie , ze wam sie bedzie wszystko sponsorowac tylko po to zbey sobie na was popatrzec ? joke.!

Gość gość
yea right, stary kawaler sie odezwal :/

Gość gosc facet
teraz dam wam do myslenia: kolacja z kobieta, dobra restauracja, dojazd, powrot jakies drinki, moze teatr, nie mowie ze nie. czasem fajnie. 150-200 funtow? mysle ze powinno wystarczyc co po tym ? seks ? hmm raczej nie, musi uplynac takich randek z 5 dajmy na to. wydatek 1000 funtow. w zaleznosci gdzie od 150-300 funtow za godzine, wybieram sobie laske z internetu, widze jakie ma z***biste cialo, bookuje i ide ja posoowac, On robi to co ja chce, jak chce i gdzie chce. Spelnia moje fantazje. Dodatkowo, zawsze jest zadbana, chetna i gotowa. Zero marudzenia, czysty uklad, bez zadrosci, bez wypominania, bez problemow i klopotow. Wytlumacz mi jaki jest sens byc z taka srednio wygladajac laska dla ktorej pikene wlosy to jest cos nie do osiagniecia nie wmowiac juz o tym zeby fajnie sie ubierala itd itd.. i pisze tu z doswiadcznie po dlugoletnich zwiazkach z kobietami, naszla mnie taka chlodna kalkulacja , jaka pojawila sie z waszej strony. czekam na orgumenty, pomijajac moralnosc bo to kazdego indywidualna sprawa.

Gość gość
jeszcze sie chwalisz, ze zadna cie nie chce i musisz placic za seks. kondolencje skladam hahahah wez sie nie osmieszaj

Gość gosc facet
potrafisz tylko tak skomentowac? To czysto hipotetyczna kalkulacja. Wiec udowdnij mi po co mi jestes potrzbena? To sie zwyczajnie nie oplaca? A nawet jesli ktorys z facetow placi . To ma to co chce, jego wybor jego kasa. Lepiej miec to co sie chce niz byc skazanym na to czego sie niechce. czyli zapuszczona marudzaca polka z postawa roszczeniowa.b(oczywiscie nie twierdza ze kazda taka jest).

Gość gość
kolego zobacz w lustro jak wygladasz i co soba reprezentujesz, dopiero pozniej pomysl jaka kobieta chcialaby takiego faceta. no tak zadna, to juz wiesz.. wiec pozostaje ci tylko placic za seks :)

Gość blehhblehh
Oj tam zaraz...jedni szukaja kogoś tylko do seksu a drudzy żeby z kims spedzic zycie. I wtedy nie ma żadnego wyliczania kosztów randek. Ja np poznałam kogoś w pracy. Jesteśmy na podobnych stanowiskach, więc nie ma mowy o utrzymywaniu kogokolwiek. Na razie nie ma mowy o dziecku, ale jakby było to ja musialabym poświęcić swoją prace, i wtedy partner nie moglby narzekac bo wie ile ta praca dla mnie znaczy, poza tym sam zarabia tyle ze nie byloby problemu. To, ze ty narzekasz ze musiales kogoś utrzymywac znaczy tylko tyle ze oboje mieliscie gowniana pracę. Nigdy nie zdecydowalabym sie na związek wiedzac ze nie mogę ( w razie czego) utrzymać nas oboje. Żeby miec spokojna głowę to trzeba być stabilnym finansowo i mieć poukladane w glowie. Ludzie decydują sie na byle jakie zwiazki z byle kim a potem są obrazeni na caly swiat :)

Gość gosc facet
:) no jasne, zero racjonalnych argumentow. Odpowiem tylko, pytanie ktore z nas jest szczesliwsze? Czy ktor mam to co chce i gdzie chce i nie jedna z was chcialby sie doczepic, ale mozecie mnie cmoknac najwyzej w doope. czy Ty ktora zdesperowana , szuka jakiegos miesa nadajacego sie na zwiazek ale zaden sie nie nadaje bo nie ma wystarczajaco kasy. Za wysokie masz ego, za nisko siedzisz i wymagania z kosmosu. Znjadz swoje miesce na drabinie. usiwadomie Ci ten facet nad ktorym sie zastanawiasz to najlpesze co Ci sie moze przytrafic, takze zakasaj rekawy i do garow, sluz swemum Panu wiernie. :)

Gość gość
gosc facet czym sie zajmujesz w uk?

Gość gość
bedziesz chodzil na d****i do konca twych dni, masz sie czym chwalic

Gość gosc facet
@blehhblehh - tu nie chodzi o gowniana prace nas obojga. TYlko o to ze kobieta nigdy nie ma wystarczajaco kasy zeby sama cokolwike utrzymac i tyle. ja sie na to godzilem ale z perspetywy czasu dochodze do wnioksu, niby dlaczego ma tak byc ? razem pracuejmy dlaczego to ja mam dawac 300% skoro ktos daj z siebie 10%. Moiwmy tu o byciu para a nie o zwiazku malzenskim bo kedy ma sie rodizne to ejst inna historia. Mowie tu o 2 mlodych ludiz ktorzy sie poznali i razme pracuje, dlaczego jedno ma byc cielakiem od kasy a drugie tylko brac , wymagac i marudzic ? Dlaczego ja mam kupic dom, a ona ma sie do niego wprowadzic i moze cos raczy zaplacic ? Znam tkaich par multum, facet tyra po 14 -16 godzin dzinnie a ta po jednym rodzin kolejn i kolejne i kolejne, zero rozumu, zero kariery, koles zakladajac rodzine stal sie bialym murzynem.

Gość gość
wole zostac sama do konca swych dni niz zyc z Polakiem, ktory czeka tylko na obiadek podany pod pysk. Ty jestes jednym z nich, zero zainteresowan, zero pasji, zero znajomych na poziomie, zero zycia. Tylko wegetacja, od czasu do czasu jak uciulasz idziesz na d****i, ktore usmiechaja sie do Ciebie tylko dlatego, ze im za to placisz :)

Gość gosc facet
baba to jednak durne stworzenie. Wiesz co to znaczy "hipotetyczne", z tego co widz enie bardzo. Rysuje ci scenariusz w glowie i prosz o wlasne zdanie a Ty nie ptorafisz ogarnac jednej prostej sentencji i jej zargumentowac. W ogole daruj sobie wypowiedzi bo szkoda czasu nas wszystkich.

Gość gosc facet
@"gość wole zostac sama do konca swych dni niz zyc z Polakiem, ktory czeka tylko na obiadek podany pod pysk. Ty jestes jednym z nich, zero zainteresowan, zero pasji, zero znajomych na poziomie, zero zycia. Tylko wegetacja, od czasu do czasu jak uciulasz idziesz na d****i, ktore usmiechaja sie do Ciebie tylko dlatego, ze im za to placisz usmiech.gif - ja sobie nie przypominam zebysmy sie znali ? jestes w totalnym bledzie, dalej sobie tak tlumacz, ale ja Ci mowie, ze na normlanego wyksztalconego, ustawionego faceta w Uk, moze go sobie co najwzyej na plakacie narysowac.

Gość gość
temat jest skierowany do kobiet, tez sie do nich zaliczasz? nikt ci nie kazal sie tutaj wypowiadac.

Gość gość
sam oceniasz innych nie znajac, po twoich wypowiedziach mozna sporo wywnioskowac i nie jest to nic dobrego.

Gość gosc facet
az strach sie bac dzisiejszych pseudo kobiet :)

Gość gość
poszukaj se na necie kolejna larwe na seks, moze to cie uspokoi

Gość VVeronika
ego to autorka ma sięgające do sufitu :D

Gość perdajuh
a ja mam nadzieje ze moji synowie z polka w uk sie nie zwiaza bo te dziewczyny to tragedia , nie nie jestem uprzedzona nie nie jestem mocherem wrecz przeciwnie mocno stapam po ziemi i to co widze zupelnie mi wystarcza.

Gość VVeronika
to opowiedz coś o tych dziewczynach z UK

Gość zebata mariolka
posikalam sie ze smiechu wlasnie, juz widze Polaka, ktory wydaje 1000 f na 5 randek buhahahahaa nie wytrzymam! gosc facet ale farmazony piszesz! kto tu wogole twierdzi, ze facet ma utrzymywac kobiete? nie wiem z jakimi ty pasozytami sie zadawles, ale jak sie szuka plastikowa lale z nadmuchanym cycem, ktora ma tylko ladnie wygladac przy boku to potem takie sa tego konsekewencje...

Gość gość
mu chodzilo o 1000zl wydanych w uk na 5 randek :) w co i tak watpie, bo to dusigrosz jakich malo.

Gość sipping mary
1000zl? Pisal dziad o funtach

Gość traaata
gosc facet jestes niezlym hipokryta! Piszesz, ze kobiety to materialistki by w kolejnym poscie naskrobac, ze aby zaciagnac na 5ej randce kobiete do lozka moze to kosztowac 1000f....czyli spotykasz sie z kobietami nie po to aby stworzyc zwiazek tylko zeby z******c? tak? wiec plac dziadu i 2 tys funtow bo nie zaslugujesz na zadna normalna dziewczyne. Jak zaciagniesz kobiete do lozka to wtedy co? Porzucasz? bo chyba nie wydajesz kolejnych tysiecy....matko, ale z Ciebie burak! Nie dziwota, ze przesiadujesz na babskim forum od rana do nocy (facet 30 londyn to chyba ty co nie? ) buhahaha