Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog

Polecane posty

Gość gość

Witam Wybieram sie na pierwsza wizyte u ginekologa i strasznie sie stresuje. Nie stresuje mnie samo badanie co np. jak wejde do gabinetu to nie bede wiedziala co zrobic. no bo zanim usiade na to krzeslo to trzeba sie rozebrac ale np. jak bede w spodniach to co mam tak w golym tylku latac czy daja tam np. jakis ''szlafrok'' tak jak jest w szpitalach co sie na odwiedziny przychodzi. Bardzo prosze opiszcie jak to jest.

Gość gość
Golizna nie jest straszna.Dziewczyny idąc na impreze nie zakładają majtek ani stanika.Wszyscy na nich patrzą,a ty w gabinecie się wstydzisz.Do gina nie idzie się w spodniach tylko w spódnicy ,aby było lepiej się rozebrać i nie być gołą.Spodnie nie należą do orginalnego stroju kobiety.Dalej wykonujesz polecenia gina.

Gość natnatnat1
Przychodzić do ginekologa, mówisz w czym problem. Lekarz karze ci się rozebrać więc rozbierasz się od pasa w dół. Często są takie parawany za którymi możesz to zrobić. Lekarz nie będzie patrzył jak się rozbierasz. idziesz na fotel, siadasz. Czekasz aż ginekolog podejdzie do ciebie i wtedy kiedy chce przejść do badania to kładziesz się. Trwa to dosłownie chwilkę. Po badaniu szybciutko się uzbierasz i nic nie widać. A nawet jeśli to serio nie masz sie czym przejmować. lekarz nie bedzie patrzył perfidnie na twój tyłek. Najlepiej załóż jakąś dłuższą bluzkę. I jeśli bedziesz stać to wszystko będzie zakryte :)

Gość widzę w tobie anioła
u mojego rozbierasz się w łazience . w łazience są takie specjalnie spódniczki i kapcie.