Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uważacie że jest gruba

Polecane posty

Gość o ile
gruba nie ale i nie zgrabna taka tam rubensowska

Gość Łona jest Aniołem
ugryzł bym się w język albo strzelił sobie w stopę (albo na odwrót)gdybym tak powiedział o "Łonej" :)

Gość 325326326
Ona akurat jest sexy i zgrabna, mimo że nie nosi rozmiaru 38. Ale jej córki są spasłe.

jak dla mnie to ideał nie, podobają mi się chude kobiety ale też nie przepadam za grubaskami.

Gość gość
w takim razie jaką ty masz wage skoro grycanka według ciebie jest chuda ? ja nosze rozmiar 38 , 168 wzrostu i dla mnie ona wygląda jak zapasiona locha poobściskiwana gaciami wyszczuplającymi

Gość gość
oczywiscie ze jest gruba jakbys ja zobaczyla w bikini to ujrzalabys mase tlustych fałd i zwisy zamiast cycków obleśna jest :/

Gość AsiaSweet
Obleśna, tłusta locha. Zabiłabym się, gdybym tak wyglądała.

Gość gość
ale tłuścioch :/

Gość Give me that shampoo
O Boże Najświętszy, jaka ona straszna. Aż dziwne że jeszcze nie popełniła samobójstwa. Jak ona może normalnie żyć tak wyglądając? :O Chodzić do sklepu, pokazywać się ludziom, nie mówiąc już o telewizji? Nie po pojęcia.

Gość DominikaMMM
ohydna, najchętniej bym ją opluła

Gość menel100
5/10

Gość gość
Według mnie nie jest.

Gość gość
Może być

Jak bym ją zobaczyła w stroju kąpielowym to mogłabym stwierdzić czy jest gruba.Jak jest ubrana tak jak na zdjęciach to wygląda ładnie ,nie grubo ,a kobieco.Ale zastanawia mnie jak wygląda bez ubrań :D

Gość gość
na tym pierwszym zdjęciu wygląda baardzo zgrabnie. a poza tym większość kobiet w jej wieku wygląda duużo gorzej

Gość gość
To dlaczego cała Polska huczy, że to spaślak? Moim zdaniem nie. Coś mi się wydaje że chodzi wyłacznie o niechęć do niej i jej rodziny, tacy celebryci "znikąd". Bo np. Karolina Szostak jest grubsza od Marty Grycan, a jakoś wszyscy się nią zachwycają , w tym jej figurą (że pełna, kobieta, fajny cyc) - przede wszystkim dlatego że ją lubią.

Gość gość
szczupła raczej nie jest...

Gość gość
ja bym nie chciała tak wyglądac

Gość ulasla
szcvzupła nie jest ,ale jest atrakcyjna , wie jak wyeksponować swoje atuty i ukryć wady ,mnie się podoba bardziej od niejednego kościotrupa klona :)

Gość anitkaaaa23
Chyba wam na mozgi padło jeśli uważacie że ona jest atrakcyjna. Gruby wieprz, żaden NORMALNY facet by jej kijem nie tknął. Najlepszy jest rozmiar 36 i kropka. Moda czy nie moda, ale tylko szczupłe ciala są atrakcyjne, a nie takie lochy.

Gość gość
oczywiście że jest tłusta, feee

Gość jtg
Nie jest szczupła, ale nie jest też gruba. Jest całkiem apetyczna i zgrabna, jeżeli lubi się kobiety o pełnych kształtach. Szostak jest zdecydowanie za gruba i niezgrabna. Jedyne co może faceta kręcić to duży biust, ale poza tym jestem zdecydowanie na nie.

Gość gość
zgrabna ona na pewno nie jest, ma faldy na brzuchu, jakby zciagnela te opiete i uciskajace lachy to wylalby sie tluszcz i sadlo obwisle ... dla mnie wyglada jak wielka gruba baba ...ja cale zycie nosze rozmair 36, czasami mieszcze sie w 34 i tez czuje sie gruba jak skacze mi waga miedzy 34 do 36:(. APROPOS Wczoraj widzialam dziewczyne bardzo mloda, wygladala na kilkanascie lat:O a byla potezna, cos strasznego, stala kolo mnie, widok byl zatrwazajacy, miala krotkie spodenki !! jezus maryja, albo slepa albo glupia, pokazuje sie w takim stanie na ulicy ludziom, nawet nie ubrala sie stosownie do swojej tuszy, by zamaskowac choc minimalnie, ale wolala ubrac obcisla bluzke, gdzie 3 !!! wielkie faldy sadla wylewaly sie, d*pe miala jak fotel pokojowy, a lydki cos strasznego, takich jeszcze w zyciu nie widzialam potezne jak moje 4 nogi, zgroza, a kolan brak bo zalewaly je litry tluszczu, glowe miala obrosnieta sadlem, szyi brak, 3 podbrodki, cos okropnego, obrzydliwego, zwymiotowac na sam widok mozna, nie rozumiem jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu ???!!!! jak??? az takie lenistwo, obzarstwo? :O i o dziwo zarla wielka bule slodka, wpierdalala jak swinia, a w drugiej rece trzymala worek z piekarni i w niej pewnie 10 kolejnych slodkich bulek, ktore pochlonie na podwieczorek.

Gość gość
Nie jest gruba, bez przesady. Gruba to jest taka 2x większa od niej, ta ma wszystko na miejscu.