Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytajcie i ocencie czy jestem podla

Polecane posty

Gość gość

Kiedys mialam chlopaka,bardzo go kochalam,ale wiedzialam ,ze jest slaby, ma powazne problemy zdrowotne, wj jego rodzinie wszyscy albo ciezko chorzy albo nawet poumierali i to dosc mlodo i.mimo ze kochalam czulam ze to zwiazek na chwile ;( ze nie chcialabym z nim dzieci,bo moglyby umrzec albo byc bardz slabe albo on by umarl mlodo i mnie zostawil z dziecmi...wiem to strasznie glupie...a teraz poznalm chlopaka, dobrze zbudowany,silny,zdrowy w rodzinie wszyscy zdrowi, do tego jest bardziej delikatny,slodki niz tamten i bardzo lubi dzieci, tamten tez lubil,ja za dziecmi jakos nie przepadam,ale wiem ze kiedys bede je miala czy to jest podle? Czy wy kobietki tez tak rozwazcie partnerow? Pod katem ich potomstwa?

Gość gość
Selekcja naturalna to jest to. Tylko najlepsze geny powinny przetrwać.

Gość pytaczee
na ile oceniasz swój ryj? ruuchałaś?

Gość gość
Niby selekcja,ale jestesmy ludzmi...gdzie czlowieczenstwo,milosierdzie ;( sama tez nie jestem doskonala...gdyby mnie facet tak ocenil? I zostawil? Bo nie nadaje sie na matke potomstwa ;( a charakter?;(

Gość gość
Faceci przede wszystkim podswiadomie szukają kobiet, ktore są płodne. A oznaki płodności to szerokie biodra, gęste zdrowe włosy, ładna skóra.

Gość gość
p******a jestes, kazdy moze zachorowac na raka i słaby i silny facet, ales Ty pusta i głupia

Gość gość
Raka teoretycznie kazdy moze dostac,a jednak niekotrzy maja do tego wieksze predyspozycje + tryb zycia

Gość gościowa
to ja Ci powiem, że ja byłam w związku z takim słabym, chorym, i to on mnie olał... powinno być na odwrót, ale jak widać nawet taki cięzko chory może okazać się świnią niewartą wspólczucia. A mnie jego choroba i to że taki słaby, nie przeszkadzalo. Ale koleś tego nie docenil, po prostu mnie olal.

Gość gość
dobrze robisz, powinno się wybierać parterów pod kątem charakteru jak i zdrowia. Chyba nie chcesz unieszczęśliwić dzieci?

Gość gość
Popieram. Dobrze robisz, że mając możliwość być z silnym zdrowym i dobrym wybierasz właśnie jego. Niektóre nie mają większych możliwości wyboru, bo są brzydkie, chorowite, albo wredne i "muszą brać jak leci". To dla takich zostawmy tych wątłych, nerwowych, niewyrośniętych i mniej bystrych. :)

Gość gość
Wcale nie uważam żebyś była podła. Każdy dobiera sobie partnera pod kątem pewnych kryteriów. Jeśli czyjeś wątłe zdrowie jest czymś co dyskwalifikuje dana osobę to to jest takie kryterium. Dobrze że się z tamtym rozstałaś, Ty sobie znajdziesz kogoś kto Ci bardziej odpowiada, a i tamten może spotka dziewczynę, której to nie przeszkadza. Proste i uczciwe.

Gość gość
Dobrze, że nie jesteś z nim. Bo po prostu go nie kochałaś