Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki zagranicą są bardziej otwarte seksualnie

Polecane posty

Gość gość
Goraca Zuzia Ja Wiem, ze wiekszosci facetom marzy sie sponsorka, ktora zarobi I jeszcze jaws bedzie utrzymywac, a jak nie, to zaraz gadki o tym niby rownouprawnieniu. A jak nie , to zaraz bluzgi, ze szmata, d****a materialistka. Najbardziej rozbrajaja mnie goscie, ktorzy zarabiaja 2 razy tyle co dziewczyna a rodzil czajna sie co do grosza......szkoda ze tak nie jest z tzw domowymi obowiazkami.......wiadomo od razu, co to za typ faceta... Dziwie sie tylko tym kobietom, ktore tkwia w czyms takim I pozwalaja sie wykorzystywac xxxx Już wiemy, że miałaś ciężkie dzieciństwo :(

Niekoniecznie kasa, ale nigdy bym sie nie zwiazala z jakims tzw artysta. Zero bezpieczenstwa finansowego. Juz predzej sobie je sama zapewnie. Skoro sama mam sobie wszystko zapewnic, to po co mi w ogole facet. Dla kawalka kielbasy nie musze brac calego wieprza do domu....proste.........jak facet nie potrafi sie sprawdzic jako facet, bo nic wiecej w zyciu nie ma do zrobienia, jak isc do pracy, to ja dziekuje za takich wiecznych chlopcow.......I daruj sobie swoje smieszne oceny mej osoby, bo mnie nie znasz

Gość gość
typowa kobieta sama nie wzięła by takiego faceta a odwrotna sytuacja jej zdaniem może być. :P

Dziecinstwo mialam b przyjemne wiec daruj sobie ta analize psychologiczna. Ale slucha sie kolezanek I oczy tez mam.....zaraz zostane nazwana lesbijka I feministka. Tak, jestem feministka........kazda kobieta, ktora nie zgadza sie z utartym przez samcow schematem podzialu rol jest poniekad feministkom. Wiekszosci radzilabym sprawdzic co oznacza to slowo, bo wszyscy nim szastaja na prawo I lewo, a wiekszosc nie wie co oznacza

Gość gość
Tak, jestem feministka........kazda kobieta, ktora nie zgadza sie z utartym przez samcow schematem podzialu rol jest poniekad feministkom. xxxx A ja jestem męską feministką i nie zgadzam się by to facet miał za wszystko płacić i sponsorować kobietę!

Gość myrax
Bylam rok w Uk to wiem jacy polacy sa Zapros pana do porzadnej knajpy na obiad,pozniej wesc go na kawe na hate wejdz na niego i powidz mu jak cie dobrze postuka to mu zaplacisz,jeszcze chca zeby im podziekowac,a pozniej taki na miscie palcami pokazuje innym ze cie pokal

Gość gość
Tak narzekacie na nas a latacie za nami jak te wsiekle psy ktore smycze przerwaly

Gość gość
@Goraca Zuzia P"aula 28lat......dokladnie. Skape toto, ze szok. Moja kolezanka umowila sie kiedys z takim jednym, to sie targowal kto placi w restauracji, bo on sie wykosztowal na benzyne, zeby dojechac. Jak was nie stac na wyjscie z kobieta, to jechac na recznym....." - twoja wypowiedz to esencja ciagu myslowego patologicznej polki w UK. Kup mi frytki dam ci d**y. koorwa...zamknij juz pape i wyrzuc komputer za okno zanim sie bardzije skompromitujesz. Co za wstyd. Mysle, ze nie jedna polska porzadna kobieta przyj****a by sie w ten glupi ryj.

Gość gość
Kolorow******* co noc ma inna i sie chwali jakie sa latwe polki a mi tylko wstyd za wasz jak sie nie szanujecie a on ma zone i dziecko 4mieseczne i dwa w stanach a one mysla ze razem zamieszkaja. Po przespaniu sie nie utrzymuje wiekszego kontaktu a one jeszcze bardziej chca sie z nim s...