Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki zagranicą są bardziej otwarte seksualnie

Polecane posty

Gość gość

oral, anal, rimming to normalka. Z polakami nie chcą tego robic

A to dosc ciekawe I odwazni stwierdzenie. Od 8 lat w UK, jakos nie bylam z zadnym nie polakiem, ostatni chlopak Polak I sexu nie mialam od 1,5 roku..........oh jaka ze mnie puszczalska...hahaha! Polki nie chca byc z polakami, bo to muslimy Europy.......mentalnosc jak u arabow....z ta roznica, ze jeszcze chcieliby zeby ich kobieta utrzymywala......nawet arabski Arab wie ze ma utrzymac rodzine......nie wazne jakim sposobem, ale to jego powinnosc

Gość gość
tylko inteligentna i rozgarnięta polka zwiąże się z polakiem.

Gość paula 28lat
Jak moge sie z polakiem umawiac jak on nie ma nawet na kawe a jak na nia zaprosi to musze sobie sama zaplacic

Gość gość
13.08.13 [zgłoś do usunięcia] Goraca Zuzia Chyba zakompleksiona, ktora na sile chce zatrzymac faceta I bedzie znosic jego nalogi I patologiczne zachowanie xxx Skoro taki typ facetów wybierasz to już twój problem a nie tego, że facet jest polakiem! ccc paula 28lat Jak moge sie z polakiem umawiac jak on nie ma nawet na kawe a jak na nia zaprosi to musze sobie sama zaplacic xxx na kawe nie ma? nie ściemniaj laska. po drugie czemu to facet ma zawsze płacić tobie nie zależy jeśli się z kimś umawiasz?

Paula 28lat......dokladnie. Skape toto, ze szok. Moja kolezanka umowila sie kiedys z takim jednym, to sie targowal kto placi w restauracji, bo on sie wykosztowal na benzyne, zeby dojechac. Jak was nie stac na wyjscie z kobieta, to jechac na recznym.....

Gość gość
Nic dziwnego, skoro w naszym kraju kobieta czerpiąca przyjemność z seksu jest wyzywana od k... Polacy cierpią zwykle na rozdwojenie jaźni - jednocześnie żądają od kobiet udanego seksu i dziewictwa. Inne kraje Europy już dawno wyzbyły się tej hipokryzji.

Gość gość
kolejna materialistka szuka sponsora :P Może jakiś Cię będzie sponsorował jak ładnie nóżki rozłożysz :P

Gość gość
mysle ze to dlatego, ze zagranica nikt tak nie ocenia innych, bo wszystkim zwisa zycie obcych ludzi. tylko u nas wszystkiego nie wypada, zawsze zyczliwi powiedza ze nie podoba im sie twoje zachowanie

Gość gość
gość Nic dziwnego, skoro w naszym kraju kobieta czerpiąca przyjemność z seksu jest wyzywana od k... xxxx Możesz czerpać radość z seksu ale się nie puszczać chyba, że nie potraficie tak

Gość gość
Goraca Zuzia Bo Polski facet to MUSLIM EUROPY xxxx Twój ojciec też szmato tak jak twoja matka :)

Jaka materialstka. Jestem w stanie zyc jako jednostka na calkiem dobrym poziomie I nie mam zamiaru zeby facet zanizal ten poziom. Poza tym co to za facet, co nawet nie potrafi zarobic. Jest takie powiedzenie "chcesz miec pania, to rob na nia" a nie tylko wymagania. Facet wydajac na kobiete pokazuje jak jej na niej zalezy. Skapcy won......na c.h.uj mi jakis utrzymanek

Gość gość
tak tak materialisto :P wy wszystkie takie niezależne! skończ już to wstyd przynosisz kobietom.

Moj tatus potrafil dla mamy zrobic niemal wszystko.......kiedys to byli mezczyzni......teraz zostaly juz tylko jakies tanie imitacje facecikow

Gość gość
jak wyzywacie tu każdą dziewczynę o odmiennym zdaniu od szmat to pewnie przekłada się to na wasze życie prywatnw więc nie dziwcie się że jesteście sami. Nie każda to d****a co się puszcza udając świętą zrozumcie to wreszcie. Większość polek to porządne dziewczyny, puszczalskie k***y to margines, tylko o nim najwięcej słychać bo normalne dziweczyny tyle kontrowersji nie wzbudzają

facet wydajacy na kobiete ponad norme i utrzymujacy ja to Mr. Sponsor i skoro Goraca Zuzia chce byc sponsorowana prosze bardzo ale ja nie widze potrzeby trzymac dlugo taka sponsorowana panne przeciez za miesiac mozna sobie inna sponsorowac... Kobieta na poziomie nie wykluca sie o to by jej cos kupowac :)

a niech sobie bluzgaja......nasze dziewczyny nie sa takie glupie, dawno pozostawialy tych debili, jak tylko zobaczyly, ze mozna zyc normalnie......a flustraci wyzywaja sie na forach....dla kobiet....hahaha

Ja tu nie pisze o sponsoringu, ale o tym, jak to wczesniej pisalam, zeby sie facet nie targowal, jak jakas przekupa. Wszystkie potrzebne mi rzeczy moge sobie sama zasponsorowac.....no ale....sepy zawsze znajda sobie wytlumaczenie

Gość gość
zuzia chce sponsora a nie partnera . gościa co sponsoruje lasce wszystko i robi wszystko co mu babka każe jak piesek nazywa prawdziwym facetem :P to raczej ciota bez jaj i odrobiny honoru.

Gość gość
mamusia zuzi to niezła k***a. mówi "zenek" kup to , to , to i jeszcze to a tatuś zuzi jak ostatnia szmata i ciota robi co mu pani każe :P dobrze, że coraz mniej takich ciot co poniżają się dla kobiety!

sepy ? haha nie widze problemu w wydawaniu pieniedzy na normalna kobiete ale napewno nie zwiazalbym sie z materialistka

To badz cie sobie samcami Alfa......I singlujcie sobie dalej. Ja nie mam zamiaru meczyc sie z jakims golod*pcem....proste, wiec schowajcie swoje spiewki miedzy ksiazki. Jak facet nie wie po co jest to jego sprawa. Nic dziwnego, ze tylu singli. I na co kobiecie niedorajda?

z tego co piszesz to dla ciebie przy wyborze faceta jedyna wartoscia jest kasa ...sorry ale jestes znacznie ponizej mojego poziomu - ale nie przejmuj sie moze przygarnie cie jakis tatusiek z brzuszkiem prowadzacy komis samochodowy i storzycie doskonaly uklad...

Ja Wiem, ze wiekszosci facetom marzy sie sponsorka, ktora zarobi I jeszcze jaws bedzie utrzymywac, a jak nie, to zaraz gadki o tym niby rownouprawnieniu. A jak nie , to zaraz bluzgi, ze szmata, d****a materialistka. Najbardziej rozbrajaja mnie goscie, ktorzy zarabiaja 2 razy tyle co dziewczyna a rodzil czajna sie co do grosza......szkoda ze tak nie jest z tzw domowymi obowiazkami.......wiadomo od razu, co to za typ faceta... Dziwie sie tylko tym kobietom, ktore tkwia w czyms takim I pozwalaja sie wykorzystywac

Gość gość
jak facet nie chce robić na darmozjada to nazywa się go niedorajdą i gołod*pcem - typowy teks materialistek :P