Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie WEJDŹCIE może ktoś tak miał

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Nie jestem nastolatką i nie pytam, czy jestem w ciąży. Mam 31 i dwoje dzieci. Cykle mam długie (31-33 dni). W tym cyklu były dwa zbliżenia bez zabezpieczenia więc jakaś tam myśl przebiega przez głowę. Zastanawiam się, bo wczoraj w 26 dc miałam dziwne plamienie (tzn śluz podbarwiony krwią), ale widoczne tylko na papierze, na wkładka była czysta. Tak było po tym jak czułam wyraźne kłucie w jajnikach po lewej, później prawej stronie. Trwało to pół dnia i zniknęło. Zazwyczaj nie mam objawów owulacji za wyjątkiem śluzu. Nie chorowałam ostatnio, nie wiem, czy mogła się aż tak przesunąć?? Jak zaszłam w drugą ciążę to owulacja była przesunięta, bo pierwszy stosunek w cyklu był wówczas 19 dc, a urodziła się córcia. No ale wówczas przeszłam na początku cyklu grypę... W piątek idę do gina sprawdzić czy nic złego się nie dzieje, ale mimo to rozmyślam.

Gość gość
nikt tak nie miał?

Gość gość
implantacja zarodka kochana, implantacja zarodka :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Na implantację to chyba niewłaściwy czas bo od jednego stosunku bez zabezpieczenia to 2 dni, a od drugiego 12, więc chyba raz za krótko, raz za długo.

Gość gość
" Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji. Może to również nastąpić kilka dni wcześniej lub później. " także możliwe, że implantacja ;) :D

Gość gość
No to byłby hit;) W pierwszą ciążę zaszłam po jednym cyklu starań, z drugą było duuuużo trudniej, leki, zioła itp. Jakby tym razem dwa stosunki przesądziły o ciąży to runęłaby moja teoria, że im kobieta starsza tym trudniej zachodzi się w ciążę;)

Gość gość
Też tak miałam :P Mam cykle ok 31-33 dniowe. A około 25 dnia cyklu miałam właśnie taki śluz podbarwiony krwią, jakby nitka krwi w śluzie. Myślałam, że dostanę okres tyle wcześniej. A tu się okazało, że to zarodek się zagnieżdżał :P Z tym, że my staraliśmy się 7 m-cy. Daj znać z czasem, czy dostałaś okres.

Gość gość
A u Ciebie jak?? W którym jesteś tygodniu?? U mnie z jednej strony bardzo bym się cieszyła, z drugiej.. cóż... strach trochę oblatuje, bo jednak z trójką nie jest zapewne łatwo pod żadnym względem, do tego jestem pracującą mamą.... Zobaczymy i dam znać co i jak jak już będę wiedzieć.

Gość gość
Heh jak pisałam wyżej (wpis z 13:10) ja też tak miałam, ale 6 lat temu :P Teraz mamy w planach drugie dziecko i ciekawa jestem, czy też tak będzie :)

Gość gość
Kochana powyżej, ja też mam syna 6-letniego i córcię 2-letnią. A tym razem jednak to było jakieś dziwne plamienie, nie tak owocne jak u Ciebie 6 lat temu. Dziś dostałam okres. Czyli poprzedni cykl był 29-dniowy. Pozdrawiam i życzę udanych starań.