Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eCityVisionpl

Korzystanie z nowoczesnych aplikacji

Polecane posty

Gość eCityVisionpl

Witajcie, Korzystacie aktywnie z nowinek technologicznych, które pojawiają się na rynku czy może macie wobec nich opór? ;)

Gość gość
ja tak ;) aktywnie śledzę nowości i patrzę co można wdrożyć do firmy albo do codziennego życia, przydaje się ;)

Gość eCityVision
Jeśli interesują Was nowości aplikacyjne, które wchodzą na rynek to odwiedźcie ten FP https://www.facebook.com/ECityvision ;) Kilka razy w tygodniu zamieszczamy linki do artykułów o nowościach. Dziś o...aplikacjach randkowych. ;)

Gość gość
I po co te hejty? Każdy ma prawo pytać na forum o co chce. Spammerskie są tematy które są poruszane już tysiac razy a i tak ludzie je tworzą...albo tematy w stylu nic mi sie nie chce i nie mam pracy. Ja popieram taka inicjatywe dyskusji A wracajac do tematu...Lubie aplikacje, zwłaszcza te na Androida bo najczęściej posługuję się smartfonem. Częściej nawet niż komputerem. Namówiłam współpracowników do tego aby korzystali z aplikacji pomocy mierzonej kilometrami. Dzięki temu udzielamy się charytatywnie i możemy się tym pochwalić Klientom ;)

Gość eCityVisionpl
Pewnie, jest to świetna idea ;) Nic nie kosztuje, a daje wymierne korzyści dla działalności charytatywnej, a dla firmy są ewidentnym atutem wizerunkowym. ;)

Gość samarys
ja tez korzystam z tej aplikacji endomondo ;) chodze a nabijam kase na cele charytatywne, super opcja!!! na codzien jeszcze uzywam aplikacji geolokalizacyjnych, bo jestem handlowcem i czesto musze sie posiłkować mapami aby znaleźć miejsce spotkania

Gość gość
a ja nie korzystam... nie umiem sie nimi posługiwać i dla mnie to ciemna magia mam 38 lat, aktywnie od jakiegoś czasu korzystam z Internetu, ale te wszystkie nowości technologiczne mnie przerastaja...