Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle aus der Schweiz

ludzie robiąc sobie tatuaże próbują się dowartościować

Polecane posty

Gość cOOle aus der Schweiz

tak naprawdę to: przegrane życiowo cioty, ludzie bez pomysłu na życie. kobiety z tatuażem, to już jest kompletny dramat, wyglądają wręcz wulgarnie i nieestetycznie. czysta patologia! 🖐️:D:classic_cool:

Gość gość
Gówno prawda. Sama mam tatuaż, bo mi sie podoba, a nie dlatego żeby się dowartościować.

Gość gość
Do tego mam tribala nad tyłkiem :classic_cool:

Gość gość
bo ludzie lubią się oznakować, jak bydło

Gość gość
po kiego karmicie tego trolla?

Gość gość
sraly muchy bedzie wiosna....sama mam 3 i nie obnosze sie z nimi,tylko sa symbolem czegos...wiec nie zakladaj durnych postow cioto🖐️

Gość sa symbolem czegos
sa symbolem braku mozgu. trezba miec ostro nasrane w glowie, zeby zeszpecic sobie skore jakimis obrazkami.:D

Gość gość
coś ci się pomyliło.... to ludzie obrażający innych próbują się dowartościować....

Gość Marysia z podhala
Dla mnie tatuaże to czysta głupota, zauważyłam ich występowanie najczęściej w środowiskach patologicznych, ale dla policji to lepiej, gdy są znaki szczególne :)

Gość gość
Marysia do obory gnój przerzucać!

Gość gość
nie mam nic przeciwko tatuowaniu samym w sobie, ale 99% tego co sie widzi na ulicy to straszna bieda i tandeta, na sile robiona

Gość gość
Chyba żartujesz ;-) Dowartościować? :D Większej głupoty nie czytałam. Podziwiam taką Mishon czy Margaj, są piękne i nie boją się poświęcać skóry, tatoosy mają w******e w kosmos, ale Ja np nie miałabym odwagi, szkoda.

Gość mateo5x
Powiem tak, zakryć bliznę tatuażem, to jest jakiś pomysł. Tatuaż mniej szpeci niż blizna, ale generalnie tatuaży nie lubię. A kobiet w tatuażach tym bardziej.

Gość gość
Autorze p********z takie glupozy , ze musze ci pwoeidziec ZE TO DOPIERO JEST ZALOSNE. Nieudacznicy? Moj dobry znajomy , adwokat, dobrze zarabia , ma rodzine i co...od szyji w dol jest kompletnie wytatuowany. To, ze ty nie lubisz tatuazy nie zanczy, ze musisz sie w tak prymitywny sposob wypowiadac o innych. Swiadczy tylko zle o tobie.

dodam, ze nie jestem nieudacznikiem. mam ciekawa prace, bardzo dobrze zarabiam itd mam tez inne tatuaze, takiej "mniej" praktyczne - na brzuchu, plecach i wzgorku lonowym :)

Gość gość
Kobiety z tatuażem nie wpuściłbym do łóżka. Brzydzę się takimi.

Editta :-P :-) Ja mam jeden tatuaz i bede robic na jesien drugi. Ja robie to dla siebie i mam wy...bane na to czy to sie komus podoba czy nie.

Gość who knows
Wyjątkowo zgadzam się z kadłubkiem :D

Gość gość
zbadajcie sobie krew pod kątem HBV i HCV głupie kurrwy na spust na ryj (w w ryj strach włożyć)

Gość Wielkie Znawce
Ściera z tatuażem zwłaszcza na plecach jest niewarta splunięcia:o Gardzić taką patologią to mało ;):classic_cool:

Gość gość
Podobno takie z tatuazem szybciej popuszczaja szpary. Prawda to?

Gość kuntakinter
głupie niedowartosciowane pizzdy myślicie, że jesteście teraz zajeebiste, bo macie tatuaże jak kryminalisci? :D

>> Podobno takie z tatuazem szybciej popuszczaja szpary. Prawda to? potwierdzam. szmaty z tatuażami chętniej klękają do miecza, a po za tym na ogół lubią połykać 🖐️

Gość gosc kobieta
okej . nie tylko dresy jezdza BMW. na pewno odsetek ludzi robi to w jakims konkretnym ideologicznym celu whatever, ale 95% polskich idiotw robi to tylk po to bo to moda. Maja puste zycie pusto w glowie i potrzbuja miec temat do rozmowy. A laski z tribalem nad tylkiem omijam szerowkim lukiem- toz to gorsze niz prostytutka znam laske ktora sobie wytatuowala napis nad tylkiem "ciesz sie kazda chwila " hahahaha

Gość ciesz sie kazda chwila
moja d**a stoi zawsze otworem:D:D

Gość gość
Każdy debil bez wartości robi tatuaż na swej nagiej osobowości! Kiedyś znakowano tylko bydło potem kryminalistów, obecnie każdy bezmózg dodaje sobie odwagi robiąc dziare, szkoda że nie na mózgu. Może dorobiłby sobie parę szarych komórek i spojrzał inaczej na paskudne grafitti na skórze która z czasem się zmarszczy a ten cały twór będzie wyglądać jak pół d**y zza krzaka! Masakra, ludzkość cofa się zamiast ewoluować!

Gość gość
05.15, popieram. A co będzie, jak się "moda" na tatuaże skończy? Płacz i zgrzytanie zębòw, że trzeba to wszystko wyczyścić?? Często piszący tutaj boją się ślubu, małżeństwa, zobowiązań, a fundują sobie tatuaże do końca życia, nieodwracalnie się oszpecając. Tatuaź do grobowej deski??:))

Gość gość
Oszpecić to można się kwasem albo źle wykonaną operacją nosa, nie tatuażem. Mnie się tatuaże zawsze podobały i w razie czego lepiej żyć z niemodnym tatuażem niż z mężem którego się nienawidzi albo dzieckiem którego się nie chce :D

Gość gość
Ludzie z tatu to jest totalne frajerstwo. Przy was naga piękna kobieta jest jak bóstwo a wy jak zera bez szacunku do własnego ciała.