Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maissonka

była dziewczyna

Polecane posty

Gość maissonka

Mam problem i nie moge z nikim się nim podzielić. mam nadzieje ze tutaj znajde pomoc. Mam obsesje na punkcie byłej dziewczyny mojego obecnego chłopaka. Jesteśmy razem już prawie 3 lata, z nią był trochę ponad dwa. Kiedy się poznaliśmy przez naszą wspólną znajomą zakochaliśmy się od razu. Może to głupio zabrzmi ale po 5 dniach już byliśmy parą. Poznawaliśmy się nawzajem ale wiedziałam że jest to moja bratnia dusza i jest tak do tej pory. Pewnego dnia napisała to mnie jakaś dziewczyna. Okazało się ze jest to jego poprzednia dziewczyna. Wcześniej nie wiedziałam jak się nazywała chociaż wiedziałam że byli ze sobą i że on ją zostawił ponieważ po pijaku całowała się z jakimś kolesiem... Napisała do mnie czy jestem zadowolona z siebie że zabrałam jej miłość życia. Wtedy nie odpisałam i nie wiedziałam nawet jakim cudem "zabrałam" go jej, przecież jak się poznaliśmy nie byli już razem od 2 miesięcy... Później paskudnie obsmarowała mnie przy wspólnych znajomych, nagadała im wymyślone rzeczy o których ja dowiedziałam się później. Wtedy K. zadzwonił do niej i powiedział żeby nie zachowywała się jak dziecko i takie tam... później już nie miał z nią kontaktu. A ja od tamtej pory mam na jej punkcie jakąś chorą obsesję. Cały czas oglądam jej zdjęcia, porównuję siebie do niej i myślę, że przecież ona była pierwsza. Poradźcie mi co mam zrobić, naprawdę nie wiem jak się zachowywać, to jest silniejsze ode mnie, już nie wiem co robić... Ona wiele razy robiła mi na złość i gadała różne rzeczy na przykład siostrze K. z którą ma dobry kontakt które są jakimiś bzdurami. Nie wiem co robić, K. mówi żeby się nie przejmować ale ja nie umiem....

Gość gość
W moim przypadku nie bylo zadnych incydentow z byla w roli glownej, a i tak mam obsesje na jej punkcie i tez mysle ze ona byla pierwsza, tez ogladam zdjecia i sie porownuje. Obawiam sie ze problem tkwi w nas.

Gość gość
musisz przestać się porównywać. pamiętaj to ona ma kapę a nie ty, Ty jesteś górą.! nie wpadaj w paranoje bo zniszczysz swój związek

Gość zanjepokojona
Była jest ładna?

Gość gość
Stwórz związek z jego byłą :D

Gość maissonka
nie uwazam ze byla ladna jakos wyjatkowo, chociaz nie byla brzydka. Jestesmy zupelnie rozne, ona brunetka, ja blondynka, ona jest ode mnie wyzsza i troche wieksza, ale nie gruba... Wiem ze problem siedzi we mnie ale nie wiem jak to zwalczyc... Przepraszam ze tak pisz ale z tabletu jest ciezko...