Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

reakcja chłopaka na ciążę

Polecane posty

Gość gość

jaka była u was reakcja chłopaka na ciążę? mój się załamał i czuje że spieprzyłąm mu życie i że jestem sama...

Gość gość
Mój skopał mnie po brzuchu z nadzieją, że poronię. Potem się okazało, że schrzaniłam coś z testem i nigdy nie byłam w ciąży. Do tej pory jesteśmy razem.

Gość gościowa
że niby TY spieprzyłaś mu życie? A kto mu kazał cię posuwać? Dojrzały człowiek wie, że z seksu biorą się dzieci, bo nie ma 100% zabezpieczenia. A jak komuś się chce pieprzyć, to musi sie liczyć z ryzykiem.

Gość gość
Klupnij się w czółko ...czuję ,że spieprzyłam mu życie ....Razem "narozrabialiście" to teraz trzeba wziąść się w garść i zadecydować co będzie najlepsze dla dziecka .Czasem na początku wydaje się ,że świat się wali a potem się wszystko układa ...Powodzenia

Gość gość
No tak, tylko, że uważam, że spieprzyłam mu życie bo on się zabezpieczał, a ja zaszłam z klientem, no ale przecież się nie przyznam.

Gość gość
nigdzie nie oddam, wiem ze rodzice mi pomoga. szkoda ze musi dojsc do takiej sytuacji zeby poznac czlowieka z ktorym cala przyszlosc wiazalam. to ja bralam tabletki, wiec mysle ze mnie obwinia.

Gość gość
No tak, tylko, że uważam, że spieprzyłam mu życie bo on się zabezpieczał, a ja zaszłam z klientem, no ale przecież się nie przyznam.

Gość gość
No to życzę 6-cio raczków

Gość gość
ktos sie podszywa pode mnie...po co?

Gość gość
13.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość nigdzie nie oddam, wiem ze rodzice mi pomoga. szkoda ze musi dojsc do takiej sytuacji zeby poznac czlowieka z ktorym cala przyszlosc wiazalam. to ja bralam tabletki, wiec mysle ze mnie obwinia. Podszyw, moja jest wypowiedź bezpośrednio powyżej.

Gość gość
to ja zaczelam ten temat. po cholere ktos sie podszywa i pisze takie rzeczy? dziecko drogie idz wlacz bajke w tv a nie zajmuj sie sprawami doroslych. proszę o powazne odpowiedzi

Gość Jakiś Człowiek
Ktoś się podszywa, po co? No dla jaj się podszywam, chyba normalne. Ale widzę, że Ciebie to chyba ważne, więc już zakończyłem wygłupy. Te tabletki to pochrzaniłaś coś? Zapominałaś brać? No bo jak byłaś nieregularna to faktycznie twoja wina ale jak pilnowałaś to po prostu pech i obydwoje powinniście stanąć na wysokości zadania. Koleś się załamał, normalne. Powinien się otrząsnąć i Ci pomóc. Jeśli tego nie zrobi to frajer i tyle...

Gość przykra prawda
idiotyczny temat, nie znam osoby która by się cieszyła na wieść o ciąży nawet dla kobiety która się "stara' test jest zawsze szokiem, ze to "już" każdy po prostu sobie zdaje sprawę że to już klamka zapadła i nie ma odwrotu ślub można unieważnić, rozwieść się.....ale gdy zaczęło się nowe życie to już czasu się nie cofnie

Gość gość
a ja bym chiala z moim wpasc on w sumie tez. wiec to by byla "ustawiona wpadka" :D

Gość gość
tabletki nie daja 100% bezpieczenstwa, poza tym bylam chora i bralam antybiotyki przez 2tyg wiec to oslabia tabletki :(