Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DwudziestkanaKarkuuu

Matki polki wrucają fotki dziecka na facebooka

Polecane posty

Gość DwudziestkanaKarkuuu

http://kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=7441 usmiałam się czytając ten artykuł :) Mam kilkanaście koleżanek z dzieciakami, i na ich prafilach 150 zdjęć bobasa w różnych ujęciach. Drogie mamy trochę przystopujcie, bo tak szczerze mówiąc mało kogo obchodzi Wasze potomstwo :)

Gość gość
i po co zakłądasz praktycznie taki sam temat jaki juz został dzisiaj załozony. Odbija wam już do reszty?

Gość gość
zawsze mozesz ustawic blokadę zdjęc- nic w tym skomplikowanego

Gość gość
Mnie interesuje potomstwo moich znajomych, bardzo się ciesze kiedy mogę pooglądać dzieciaczki moich bliskich koleżanek, jak rosną, do kogo robią się podobne. Widocznie jesteś jedną z tych, która na FB nie ma prawdziwych znajomych tylko gro niepotrzebnych i ledwie znanych osób

Gość gość
to raczej przeczytaj go jeszcze raz, ale ze zrozumieniem. Bo jego sens \ Ci umknal. Nie jest nim wrzucanie kilku fotek dziecka na FB.

Gość to chyba możesz
zablokować je albo w ustawieniach fb pogrzebać, żeby nie widzieć tych 150zdjęć:O ale widocznie jesteś taka tępa, że nawet tego nie potrafisz tylko masz ból d**y i wylewasz na forum kafeterii:O ale żal

Gość gość
nie może zablokować bo ją to przerasta:( jednym słowem jest za głupia na facebooka

Gość gość
a ja nawet nie mam tam konta i czuje się z tym świetnie

Gość gość
gość Mnie interesuje potomstwo moich znajomych, bardzo się ciesze kiedy mogę pooglądać dzieciaczki moich bliskich koleżanek, jak rosną, do kogo robią się podobne. Widocznie jesteś jedną z tych, która na FB nie ma prawdziwych znajomych tylko gro niepotrzebnych i ledwie znanych osób xxx Nie masz własnego życia?

Gość gość
autorko po to jest taki portal...jesli jacys znajomi i ich fotki dzieciaków cie nie interesują,to tak jak wyzej, mozna ich zablokowac i problem z głowy...

Gość gość
Ktoś ci każe je oglądać?