Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Czesc Wam:) Zwracam się do Was z zapytaniem.. Czy mialyscie kiedyś taka sytuacje.. a mianowicie.. 17 lipca powinnam dostać miesiaczke. Dzień przed spodziewanym terminem dostałam wieczorem lekkich brazowych plamień.. 17, 18 i 19 - kilka kropelek krwi.. i to był koniec.. za 2 dni powinnam dostać miesiaczke.. na razie nic mnie nie boli tak jak przed okresem.. co na ten temat myślicie? wizyte u ginekologa mam w następnym tygodniu

Gość gość
Do wizyty jeszcze trochę czasu mam.. chciałabym Was prosić o możliwe wyrażenie zdania na ten temat..

Gość gość
A współżyłaś ? Jest jakieś ryzyko ciąży?

Gość gość
Staram się z narzeczonym o dziecko.. już ponad rok.. i bardzo byśmy chcieli.. mam cicha nadzieje..ale jednak już zaczynam watpic.. robiłam test ale wyszedł negatywny.. 30 lipca..

Powtórz test - teraz po spodziewanym terminie miesiączki powinien byc już mega wiarygodny. Niektóre kobiety w pierwszych miesiącach ciąży mają takie właśnie bardzo skępe miesiączki :) Daj znać co wyszło na teście

Gość Nadiye
Zrób test po np. 14 dniach, nie po 6ściu jak jest napisane na ulotce.

Gość gość
Tylko ze na testach pisze ze wykrywa ciaze np. w6 dni po zapłodnieniu.. a skad mam wiedzieć kiedy doszło do zapłodnienia?

na testach pisze że wykrywa ciążę JUŻ 6 dni po zapłodnieniu, im później zrobisz test od terminu miesiączki tym wynik pewniejszy. Powodzenia

Gość gość
Czyli jak test wykonałam 31 lipca czyli 2 tygodnie po terminie okresu ciąży moglby jeszcze nie wykryc?

A w takim przypadku to według mnie już tylko lekarz i USG, bo test teoretycznie powienien już wykryć. I chyba nic innego już tu nie wymyślimy. Myslałam że test robiłaś przed terminem miesiączki a potem w terminie okresu miałaś to plamienie.

Gość gość
plamienia miałam w terminie okresu.. 1,2 i 3 dnia cyklu.. a test robiłam 31 lipca czyli 2 tygodnie po terminie okresu.. przejde się do lekarza.. ale chciałam jeszcze Was zapytać czy komus test wyszedł negatywnie 2 tygodnie po terminie a pozniej okazało się ze jest w ciąży?

Gość gość
test z krwi Beta hcg i po kłopocie

Gość erwewe
test z krwi Beta hcg i po kłopocie