Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do terminu okresu mozna nie miec objawów ciazy

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy mozna nie miec kompletnie rzadnych objawów do terminu@ objawów ciazy, nic nie czuć itp Np - sluzu - powiększenia , obrzmienia piersi itp Kiedy wy skunalyscie sie ze byliście w ciazy?

Gość gość
Ja nie miałam ,pierwsze objawy po 2 tygodniach od daty spodziewanej miesiączki....

Gość Soniabbb
Zastanawiam sie czy nie da sie tego jakoś wyczuć , ja staram sie o Dzidziusia i jak bede w ciazy to bd w szoku gdYs naprawdę nic nie czuje

Gość gość
też nie miałam zupełnie żadnych objawów do zatrzymania miesiączki. I twierdzę, że te, ktore niby je mają, po prostu sobie to wmawiają. Bo piersi trochę obrzmiewają też przed zwykłą miesiączką zbliżającą się, częstsze sikanie również. Tym bardziej że częstsze sikanie w ciązy jest gdzieś w 6 miesiącu kkiedy spora już ciąża uciska na pęcherz a piersi są nabrzmiałe gdy pojawia się siara :)

Gość gość
Nie, no ja cały czas się czułam tak, jakbym za chwilę miała dostać okres. Ból brzucha itp... Testy robiłam zawsze jak jakieś 2 tyg mi się spóźniał, z tego względu że miałam bardzo nieregularne cykle. Wtedy właśnie pojawiała się senność,na produkty które zawsze mi smakowały przestałam mieć ochotę, ale ani razu mnie nie mdliło ani nie wymiotowałam.

Gość Soniabbb
Rozumiem , dzięki za odpowiedz , Jak dziewczyny sie wypowiadania to pamiętajcie ze chodzi mi o objawy do terminu miesiaczki a nie po :)

Gość gość
Większość nie ma żadnych objawów,ale ja haftowałam jak kot 10 dni po poczęciu

Gość Krugel
A da się zauważyć jakieś zmiany fizjologiczne ja miesiaczki powinnam dostać jutro/ pojutrze a wczoraj miałam kilka kropel krwi / i utrudniona bieliznę, dżis natomist sucho

Gość GracjaAaa
Hmm