Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu myslalam ze sie zesram

Polecane posty

Gość gość

tez tak macie?streso kupa przed waznym spotkaniem,wizytą,wyajzdem? bol brzucha X godz przed...2 godz przed -rzadka smeirdzaca sraaaka...bulgtanie w brzuchu i to cieplo w d***e..zuzyta caala rolka papieru,cala d**a w rzadkim gownnie...:O i wrazneie ze zaraz znowu pusci sie kleksa..strasznie mnie to wkurza i nie umiem nad tym zapanowac :O czuje niby głod ale wiem ze jak cos zjem to sie sraka zwiekszy a mam to coraz czesciej... i tak jak juz wloze se kotek w d**ę to i tak na spotkaniu/egazmnie/pocekalni tak smierdząco puszczam gazy ze prawie wszyscy mdleją...(nawet jak nic nie jem) :O

Gość gość
Masz nerwicę żołądkową prawdopodobnie ;] Ale nie wiem czy da się to leczyć.

Gość fionkeee
stoperan zjedz

Gość gość
serio nie ma ratunku??:O ja to mam od matury...juz ponad 9 lat... KAZDE SPOTKANIE...EGZAMIN,ROZMOWA,TEST,WYJAZD,PODROZ..:( ZYC MI TO NIE DAJE..:o CZSAMi zaczyna sie w noc "PRZED " cala dygocze pod koldrą i zlewam sie zimnym potem...ale ostatnio męki sie mi skrócily i trwają od 2-3 GODZIN PRZED STRESOWĄ SUTYACJĄ ....TAK SIE boję ze sie zesram:\

Gość gość
ja miałam tak tylko raz. miałam wtedy 11 lat i czekałam do spowiedzi:O

Gość gość
Witam masz to samo co mój mąż to jest bardzo poważna sprawa jest to drażliwe jelito poczytaj w goglach na ten temat może sie nazywać też Crona Leśniewskiego z domowych sposobów jedz priobiotyki pozdrawiam