Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka2107

możliwość zajścia w ciążę

Polecane posty

Gość majka2107

Witam. Dzień po prognozowanej owulacji zbliżyłam się z chłopakiem. Nie doszło do sexu, ale trochę nas "poniosło" i doszło do wytrysku na moje wargi sromowe. Chwilę po tym został wprowadzony penis (cały w spermie) do mojej pochwy. Następnego dnia sytuacja była podobna, ale sperma została wprowadzona palcem do mojej pochwy. I mam teraz pytanie: czy jest możliwość abym była teraz w ciąży? Dodam, że staramy się o dziecko, więc oboje bardzo byśmy się cieszyli.

Gość gość
sorki ale starania to chyba inaczej wyglądaja:D

Gość gość
ja pier... was już pj***ło!!!!! albo się starają albo usuwają, z jednej skrajności w drugą. A ja jestem w ciąży bo uprawiałam sex w dni płodne ale stosunek przerywany???? mam 30 lat dwójke planowanych dzieci ale się nie znam!!! Błagam pomóżcie!!!! Mogę być w ciąży??????????? Maż nie chce trzeciego córki nie chcą rodzeństwa, wyrzucą mnie pod most z brzuchem!!

Gość majka2107
Wiem, że starania wyglądają inaczej i uwież mi, ze robimy to tak jak należy ;) jednak w tym miesiącu chcieliśmy się "wstrzymać" z kilku przyczyn no i doszło do tego co opisałam.

Gość gość
trzeba było nie chodzić na wagary jak jak w szkole zajęcia z przygotowania do życia w rodzinie były, Nie możecie normalnie seksu uprawiać tylko palcem spermę wprowadzać? Dziwactwo, tym bardziej jak się staracie o dziecko to wytrysk w pochwie jest wręcz wskazany...

Gość gość
To się staracie czy nie? Nie rozumiem, miesiącu temu się staraliście, a w tym miesiącu już nie bo przerwę zrobiliście, a w następnym już się znowu starać będziecie. A jak za np. dwa miesiące zajdziesz, a potem się okaże, że znowu chcecie się wstrzymać to co? usuniesz? Jak już się podejmuje decyzję o zajściu w ciąże i zaczyna starania to to powinna być świadoma, przemyślana decyzja, a nie jakieś "widzi mi się" Ty lepiej odpuść sobie te ciążę i zacznij się porządnie zabezpieczać, bo do dziecka to Ty jeszcze nie dorosłaś...