Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie cierpie dzieciaka

Pyskaty i okropnie rozpieszczony 5 latek

Polecane posty

Gość nie cierpie dzieciaka

Hej mam problem otóż mój chłopak ma brata 5 letniego który jest okropny!!! Pyskuje do mnie wyzywa nawet zdarzy się ze uderzy, wszystko mu wolno, całymi dniami ogląda bajki i jeżeli mój chłopak chce pooglądać mecz to jest krzyk i płacz i musi mu ustąpić!!!! Mam dość zwłaszcza ze jesteśmy już ze sobą długo i być może razem zamieszkamy u niego,jego rodzice są spoko mili i sympatyczni ale najgorszy jest ten dzieciak. Kiedy mój TŻ kupił moje ulubione lody jak miałam przyjechać to on zaczął płakać ze tez chce i mamusia mu dala a potem sobie sam brał i skończyło się na tym ze dla mnie brakło. Akurat teraz przyjechałam do niego na miesiąc i ten mały może robić wszystko ale jak ja zwrócę uwagę to jest źle, musimy się chować z chłopakiem żeby zjeść jakieś ciastka itp bo jak on zobaczy to chce i nie ma bata będzie tak manipulował rodzicami ze oni sobie od ust wezmą żeby tylko mu dać. Dodam tez ze jak pojechaliśmy tylko we trojkę do zoo to normalnie jakby dziecko podmienili,spokojny grzeczny miły, aż go wtedy polubiłam, nie wiem dlaczego tak się dzieje Wszyscy są nim zachwyceni a jego matka się wręcz rozpływa, czy to coś ze mną nie tak ze go zaczynam nie lubić?? POmocy !! Dodam ze mam 22 lata a mój 24

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować