Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyslaf21111

Jak poznać siebie

Polecane posty

Gość Przemyslaf21111

Nie wiem jak skończę za 10 lat.. Otóż 50 procent to stany wzniesienia pozytywnego, mam wtedy ambitne plany, układam sobie wtedy w głowie plan który wcielić w życie aby dorobić się dużej kasy lecz na te zamiary potrzeba czasu tak długiego że planuje stopniowo i jak już coś mam to pochodzę do następnego etapu i zaczynam od nowa. Druga połowa to spadek kreatywności myślenia, nie mam na nic ochoty , odczuwam samotność. Mam wrażenie że nic w życiu nie osiągne, najchętniej zapadłbym się pod ziemię. Teraz właśnie jesteem w dołku i nie widzę sensu w dążeniu do celu . Wiem natomiast że niedługo znowu zmieni mi się nastrój i wtedy przyjdzie chwila pozytywna . I teraz sobie zadaje pytanie kim jestem... Tą pierwszą osobą , a może drugą ? Czy też poprostu żyje tylko planami a wdrążyć ich nie będę umiał lub stanę na wysokości zadania i przełamie swoją drugą negatywną część. Czy jest też tutaj ktoś kto jeszcze siebie nie poznał ?

Gość gość
mam tak samo jak ty. mysle ze moze to byc spowodowane brakiem wiary w siebie i swoje mozliwosci. moze doradca zawodowy? ja mam plan sie z nim spotkac.

Gość gość
Uwielbiam ten moment planowania, ale potem spaaaadam i uświadamiam sobie, że jest to trudne do realizacji, a niektóre "wizje" wcale nie będą tak swobodnie wyglądały bo dojdzie do nich nuda życia codziennego, nieprzyjazne otoczenie, własna nieśmiałość i takie tam.

Gość gość
i ryzyko zwiazane ze splajtowaniem