Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradnia genetyczna i dzienny ośrodek zaburzeń mowy we Wrocławiu

Polecane posty

Gość gość

Korzystał ktoś? Jakie wrażenia? Dobrzy specjaliści? Długo trzeba czekać? Szukam informacji i opinii na temat tych placówek. Mój synek ma prawie 3 lata i nie mówi.

Gość gość
Z problemami ORM polecam placówkę prywatną, na pl. św. Macieja. To ośrodek moich profesorów akademickich, sama robię logopedię, otalam się o wiele instytucji i stwierdzam, że kompetentnych i rzetelnych terapeutów jest jak na lekarstwo. A tam naprawdę Ci pomogą. Sama miałam problem z córką, która w wieku prawie 1.5 roku ani be ani me, zastosowałam się do tego, co mnie uczą i po 2 miesiąch dziecko nawijało jak gaduła. Obecnie ma 21 mcy i mówi już zdaniami prostymi i... zdarza jej się odpowiednio odmieniać wyrazy. To najlepsze świadectwo. Ich placówka oznaczona jest tęczą i ślimakiem... Tam masz szyld ze osrodek psychustymulacji czy coś takiego. Telefonicznie się umawia.

Gość gość
Dziękuję.Tam pewnie też się umówię.Jestem po wizycie u neurologa-poleciła mi zbadać dziecko w tych dwóch poradniach.Ogólnie do Wrocławia mam około 150 km, ale chcę jak najlepiej pomóc mojemu dziecku.Na razie jesteśmy w trakcie robienia badań (eeg, krew, audiolog itp). Długa droga przed nami.