Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie sposób na pozbycie się krostek na twarzy

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim mam mały problem.Moja cera ogólnie jest bez żadnych krost i wgl, a ostatnio bardzo dużo mi ich wyskoczyło np ma policzkach. Mam je już od dłuższego czasu ponieważ zostały brzydkie strupki po krostkach i nie mogę się ich pozbyć. Może znacie jakiś domowy sposób na to żeby szybciej zeszły? Może wiecie czym smarować? :) dzięki z góry :*

Gość gość
Tribiotic masc z antybiotykiem w aptece bez recepty u mnie 1.49 za saszetke lub masc z witamina A, i pij wapno musujace

Gość gość
dzięki :) a znacie może jeszcze jakiś domowy sposób ? Bo akurat nie mam apteki pod ręką ;/

Gość gość
przestań być wreszcie dziewicą, bo cie biskup zg.wałci po mszy

Gość gość
Sprubuj myc twarz szarym mydlem ja odkad to robie nie mam zadnych krost,pryszczy tylko potem naloz krem na twarz bo mydlo troche wysusza ja uzywam tego nivea. A moze cie cos uczulilo? Jakich kosmetykow do twarzy uzywasz?

Gość gość
sory ale nie jestem już dziewicą. No właśnie kupiłam sobie z garniera taki tonik do cery tłustej i po użyciu okazało się że moja cera jest jeszcze bardziej tłusta i pojawiły się krostki ;/ i w dodatku mam teraz takiego strupka na nosie co jest strasznie krępujące ;/

Gość gość
Odpusc sobie na razie ten tonik i sprubuj z tym mydlem.

Gość gość
A gdy widzisz ze zaczyna ci wychodzic pryszcz to smaruj go pasta do zebow,ona go osuszy i bedzie mniejszy.

Gość gość
no już nigdy nie użyję tego toniku bo to jakiś chłam. Spróbuję też z tą pastą . Kurde strasznie te strupy wyglądają;/ nawet makijaż ich nie zakrywa. Myślałam że jak to strupek wygoi się i zejdzie, a tu nic i powstają nowe;/

Gość gość
Zrob sobie maske z szarego mydla. Spien je i ta piane naloz na buzie. Ale uwaga to strasznie sciaga twarz:D po kilku min zmyj i zobaczysz jaka bedziesz miala fajna,gladka buzke.

Gość gość
No strupki od razu ci nie zejda,daj im sie zagoic no i lepiej abys nie nakladala na nie podkladu. I tam masc tribiotic naprawde pomaga wiec kup ja sobie jak najszybciej.

Gość gość
na pewno tak zrobię:) dzięki :>