Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koliko1

doradzcie modowo

Polecane posty

Gość koliko1

proszę doradzcie mi madre kobiety...jestem po 40 bliżej do 50 niż 40 wage tez mam niemalże 3 cyfrowa... mam ochote na tunike....co sadzicie o tej pierwszej czarnej.... http://vestomonika.blog.pl/

Gość gość 12
Bardzo ładna tunika :)

Gość jhuytfrghjkiuytrfdgvbhnjmkiuj
Myślę, że jest bardzo ładna i będzie Ci pasować praktycznie do wszystkiego. Można dobrać różne dodatki i nosić ją na codzień albo bardziej elegancko:)

Gość koliko1
naprawdę? to chyba ja kupie jest dosyć tania... dzięki za rade....popatrze może cos jeszcze kupie u nich fajnego... bo w galerii tylko do 46 rozmiar i to na maxa w reserved za tysiące....

Gość koliko1
patrze na ta ich pastelowa mode...tez maja fajne... bo na nasze polskie płace to w galerii się nie ubiorę..... a tu maja dosyć tanie tak za 20zł cos kupie

Gość gość
tuniki nie są fajne. przy takiej nadwadze wybrałabym się do krawcowej żeby mi jakąs sukienkę uszyła :)

Gość mamadwóchdziewczynek
Tunika sama w sobie ładna, ale ja nie jestem pewna, czy kobietce większej dobrze w takiej będzie... niby takie są przekonania, że jak dłuższa to więcej zakryje, czarna wyszczupli... a ja patrzę na moją mamę i widzę to inaczej. Znacznie zgrabniej wygląda np. w bluzeczce albo tunice prostej i wąskich spodniach niż tych wszystkich zwiewnych, rozkloszowanych i rozszerzanych strojach, które dodają jej tylko objętości. Można dowolnie kombinować dekoltem, np. kopertowy wysmukla, szpic. Zauważ też, że ta tunika jest na podszewce i jeszcze sugerowane jest noszenie jej na bluzkę, nie wiem czy lubisz tak ciepło się ubierać. No i czy dobrze się czujesz w legginsach/rurkach.

Gość koliko1
macie racje w sumie o moich gabarytach to średnio..szkoda...a cos innego z ich strony?? bo tanie maja i nowe i duże...a to rzadkość dla hipci takiej jak ja

Gość koliko1
a tak się ucieszyłam ze tanio znalazłam fajna tunike...bo naprawdę za grosze można kupic u nich.....i to widze ze nie tylko hipopotamowe rozmiary... jak patrzyłam w sieciowkach to tak ze 150 zł na tunike musze dac...a tutaj za to to wor rzeczy....

Gość koliko1
mam dosyć noszenia brzydkich staromodnych rzeczy....chciałam zmienić swoja garderobę...

Gość yupolo
Autorko! przedewszystkim stawiaj na wygode... jeżeli ejstes otyla nos luźne rzeczy bo nie będzie skrepowania ruchow...przewiewne zebys się nie pocila.... i takie które zamaskują niedoskonalosci . Autorka bloga daje pewne wskazówki,dostosuj się do nich i będzie ok. A jeżeli chcesz kupic od nich cos bo tanio to jak na Twoje gabaryty proponuje to np.: http://vestomonika.blog.pl/2013/08/02/piknikowa-moda/ ten top niebieski i jakies ciemne jeansy

Gość koliko1
dzięki dziewczyny ze nie zbesztalyscie mnie za nadwagę tak jzu mam i tyle co tu komentować... popatrze u nich może znajde cos co optycznie mnie wyszczupli autorka bloga daje rady jak to osiagnac...zobaczę jak cos znajdziecie dajcie znac

Gość koliko1
wlasnie cena jest fajna bo około 20zł...za tuniki bluzki spdnie i to nowe...ale nie wiem jak dobrac do siebie aby optycznie wyszczuplily mnie hipopotamke

Gość hipokrytkaz owczarni jeruzalem
ladne maja rzeczy

Gość szymbor ale nie wieslawa
maja bardzo tania odziez.... ja skyszalalm ze z tego nekermana maja dobra.. kupowalas już autprko z tej firmy?

Gość koliko1
Szymbor ,kupowałam ale ze 2 lata temu bo wcześniej nie mogłam nigdzie dostać a ni teraz... dopiero tutaj znalazłam... dobre gatunkowo caly czas w tej tunice chodze praktycznie...

Gość gość
ja osttanio znalazłam tego bloga tej kobiety... fajnie tematycznie ... ja akurat jechałam na grilla kuoilam od nich rybaczki za 18zł... jeden dzień czekałam na dostawe.... także polecam pewnie wroce do nich jeszcze..\\ a Ty autorko beizr tunike bo jest swietna

Gość gość
z tej pastelowej mody maja fajne rzeczy

Gość gość
kup sobie

Gość gość
autorko szukaj w okolicy sklepu KIK textil market. tam maja tanie rzeczi i rozmiary chyba do 54