Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania11111111111

problem z kupą PIECZE STRASZNIE

Polecane posty

Gość ania11111111111

PIECZE I DO TEGO JEST FIOLETOWA!!! :( :( :( kobitki pomóżcie :( byłam wczoraj na imprezce z moim TŻ i jako zagryzka były takie kanapeczki z czerwona kapusta, a ona jest trechę fioletowa przecież. :/ :/ :/ czty to może być od tego? jedyne co fioletowego jeszcze piłam/jadłam to taką małą banieczkę denaturatu bo chłopcy stwierdzili, że trochę wypiją dla żartu, no i ja też musiałam... ;( ale to było dosłownie może 20 mililitrów.... :/ :/ :/ za bardzo się wstydzę, żeby iść z tym do lekarza.. POMOCYYYY!!!

Gość jajkowy maniek
słabe, dno i 0/0🖐️i wogole szkoda prądu

Gość ania111111111
co? kurczę naprawdę ma takie zabarwienie lekkie i nie weim co teraz..

Gość lola_poziomka
glipia jesteś idź do lekarza! myślisz, że nigdy kupy nie widzial? i lepiej zrob to szybko, bo jak wyjdą powazniejsze problemy, to ciekawe co potem powiesz temu twopjemu menowi co cie zmusil do robienia takich rzeczy. chyba mu nie powiesz ze potem d*p[ka piekla bo szejm straszny przeciez, juz lepiej zeby tylko doktor sie dowiedzial. !!!!!!!!!

Gość WUJ SAM
jak cie przer****m to bedzie bardziej piekło!!!!!!!!

Gość SzalonaKapeluszniczka
ktoś tu chyba chce się dostać na https://www.facebook.com/toksycznaszwagierkarozbijarodzine?fref=ts :/:? aż żal patrzeć, że taki syf i takie słabe prowo na tym forum. kiedyś dało się tu wejść i pogadać, a teraz ręce opadają. wole nawet sobie nie wyobrażać, że to może być na serio... :/ nie ma tak głupich ludzi.

Gość gościówa a co
Wymyj odbyt, nie będzie piekł :D

Gość ania111111111
ja piszę SERIO!!!!!!!!!! on piecze tylko przy wydalaniu, jakbym miała taką "pikantną" kupkę ;/.... a nie normalnie, mycie nie pomaga myślałam o lewatywie ale się trochę boje, bo nigdy tego nie robiłam ....... :(:(

Gość ania111111111
ten kolor to pewnie od kapusty mam nadzieję ;/ tylko ze wcześniej nigdy tak nie miałam. pieczenie najgorsze, takie jak po ostrym jedzeniu, ale nigdy wcześniej nie czułam, że może to tak boleć.

Gość analna kazia
może masz stułbie?