Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixela109

badania na choroby weneryczne

Polecane posty

Gość pixela109

Witam. ;) od razu przejdę do rzeczy i bardzo liczę na waszą pomoc! otóż spotykałam się z pewnym mężczyzną przez pewien okres czasu- doszlo między nami do zbliżenia.. teraz się "rozstaliśmy", a ja martwie się, że "coś" złapałam mimo, że sam twierdził, że jest zdrowy.. nie był mi obcy, spotykaliśmy się - a doszło do czegoś więcej jednorazowo, mimo ja - niedoświadczona... mam teraz pewne obawy.. on miał pare dziewczyn przede mną... było to 4 miesiące temu.. chciałabym zrobić badania, żeby się upewnić.. ale okropnie mi wstyd.. ;( mam tylko 19 lat, to był mój pierwszy i boje się, że w szpitalu wszyscy sobie pomyślą, że skoro robię takie badania, muszę się 'puszczać" .. w dodatku nie wiem jak się do tego zabrać.. nie wiem czy mogę zrobić te badania na własną rękę w punkcie pobrań krwi, czy muszę iść do lekarza, jeżeli tak, to do jakiego? nic na ten temat nie wiem i bardzo licze na kogoś odpowiedź...

Gość pixela109
proszee..

Teraz to nie ma się czego wstydzić. Idziesz do ginekologa, a on pokieruje co robić dalej. Najlepiej wstydzić się wcześniej, żeby mieć mniej kłopotów.