Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jalajala

jak uniknąć sexu

Polecane posty

Gość jalajala

jak uniknąć sexu na wyjeździe ,sam na sam z facetem który Cię podnieca

Gość genowefa289
dobrze że o to pytasz moja droga mężczyżni mogą wykorzystać taką sytuację i doprowadzić cię do obcowania, co jest według mnie grzechem śmiertelnym, musisz sie nieugiąc tak jak na wojnie nie pozwól by nieprzyjaciel przekroczył bramy państwa, trzymaj trzymaj niepopuszczaj a nagroda po śmierci tobie przypadnie dziewico orleańska,

Gość gość
to po jakiego wyjeżdżasz na sam na sam z takim co cię podnieca?? Nie wiesz po co jedziesz, czy jak??

Gość gość
genowefa to ideał kobiety zanim została moherową babcią i podwładną ojca dyrektora brała do buzi co popadnie lub wkładała sobie gdzie popadnie i co. jak słysze takie wypowiedzi to szlak mnie trafia a ty dziewczyno korzystaj z życia i ciesz sie nim zanim upłynie skoro cie podnieca i sie mu podobasz to na co czekasz a jesli czujesz ze to nie ten moment to po prostu sie niedaj a nie szukasz rad na tym zakłamanym portalu.

Gość genoweła289
wie po co jedzie wygrać z mocami ciemności, ten chłopak zapewne młody i hojnie obdarowany, jest zakusem diabelskim. ale ja jestem z tobą ciałem i myslami razem pokonamy tego złego ducha

Gość ja się golę ale kropki
jak to jak uniknąć, nie jechać!! Proste? Albo jechać i spać w innym miejscu!

Gość gość
Jeju, gdybym nie unikała sexu to ciągle z kimś bym go uprawiała, bo mam powodzenie i jarają mnie faceci, ale sorry, trzeba się powstrzymać,

Gość gość
babo przestan gadać takie głupoty czasy sie zmieniły i ludzie żyją inaczej a te swoje czary mary sama praktykuj. jak bym słyszał moją matke.

Gość gość
nikt ci nie karze robić tego z każdym ale też nie codziennie gdzieś jedziesz a jesli ci to przeszkadza to sie po prostu nie daj.

Gość ja się golę ale kropki
ooo tak, czasy się zmieniły, czyt. mniej się szanuję w związku z tym się będę koorwić bom taka wyzwolona ;p chciał byś frajerze co nie? Dlatego tak p********z.. ale póki co to swoją ręką, a nie tam gdzie byś chciał;p

Gość genoweła289
właśnie czasy teraz trudne pokusy tam pokusy na karzdym kroku a młode ciała coraz hojniej obdarzone, zły nieśpi my też:) zbierzmy się w kupe a wyślemy diabła w richanny d*pe!!

Gość gość
a ta cała genowefa to baba nawiedzona i nie daj sie omamić bo to sekta jest ja jestem wierzący ale nie chorobliwie jak ona . przez takie jak ona ludzie nie mogą być szczęsliwi bo ciągle jakies zakazy a in witro co w tym złego skoro ktoś by mógł być z tego powodu szczesliwy i mieć pełną rodzine.

Gość gość
ja sie gole w kropki jesteś nastepna do spalenia na stosie. czytaj ze zrozumieniem tępaku nie podrzegam do puszczania sie tylko ludzie mają zbyt wiele ograniczeń jak niewolnicy a dlaczego nie mogli by przeżyć życia tak jak by chcieli tylko muszą żyć pod dyktando innych a kosciół niech sie zajmie ważniejszym problemem pedofilią bo to wiecej krzywdy robi i na dodatek małym niewinnym dziecią co mają życie przekreslone na zawsze.

Gość genoweła289
żadna babcia ino starsza kobietka! licz się ze słowani młokosje!! lepiej idz się pomódl bo do zła nakłaniasz i przykład dajesz, a wy młode damy nie dajcie się tym diabelskim pomiotom, wezmą co zechcą i uciekną a potem szukaj wiatru w polu i co z wami będzie na was się to odbije panna z dzieckiem nikogo nie zajnteresuje, szanujta się szanujta! OBIECAĆ A NIEDAĆ TO WASZA BROŃ i zwodzić aż bedzie błagał na kolanch skamlał jak pies!!

Gość gość
chore społeczeństwo i jak tu mamy budować lepsze życie skoro do okoła otacza nas zakłamanie i obłuda. wpadlismy w system z którego nie da sie wyjść. wczoraj ogłodałem program gdzie młodzi ludzie zachorowali na tentniaka mózgu a NFZ stwierdził że budrzet nie przewiduje na ten rok refundowania zabiegów dla nich a przeciesz w takich przypadkach liczą sie godziny nie dni czy tygodnie to jest cicha eutanazja na która patrzy kosciół i nic nie robi tylko wyciąga reke na swoje widzi mi sie. to jest system który nas zabije bo dziś oni cierpią a jutro możemy my.

Gość gość
błagał na kolanach i skomlał jak pies. hehe widze fetysz cie kreci a jednak tak do końca to ty nie jesteś zepsuta i przesiąknieta kosciołem tylko ci dobre wychowanie zostało z domu. babo opanuj sie .

Gość genoweła289
a co niby paniczu ma kosciół zrobic? teraz jak trwoga to do boga a głosowało sie na po

Gość gość
nie trwoga to do boga tylko niby taki porzadny jest potrafi zająć stanowisko w sprawach inwitro i eutanazji to niech sie dopatrzy że to też jest eutanazja i to legalna na oczach całego swiata. masz kobieto swoją filozofie ale oczy przykryte ludzką krzywdą no chyba że ci obojetne są losy innych ludzi? tak własnie postępuje kosciół.

Gość gość
jak sama widzisz ja mniej praktykujący ale krzywda nie jest mi obojetna mam uczucia i obraz ich cierpienia przed oczami i nie jestem zimny jak wy .

Gość genoweła289
nierozumiem cię paniczu, nfz tak robi bo oszczedza kasę, kościółn nie dysponuje majątkiem państwowym nie nakłada podatków, nie decyduje o stopach procentowych, a ty mój drogi paniczu jak nie wiesz jeszcze kto cie w d*pe dyma to ci i świety boże nie pomorze! dobrej nocki życze

Gość genoweła289
oj paniczu to dobrze, ale widze że na panicza to dłuższej indoktrynacji potrzeba a ja już jdę do łóżka bo jutro z samego rana godzinki muszę odśpiewać

Gość gość
spiewaj sobie ile chcesz aż ci sie macica wysunie od tego parcia. dobranoc niech ci sie przyśni jakiś fajny wikary z dużą pytą. dobrej nocy.