Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic zeby nie placil

Polecane posty

Gość gość

spotykam sie jutro z facetem drugi raz-pierwszy raz bylismy na piwie.jutro idziemy do knajpy na jedzenie.nie che zeby za mnie placil!a napewno bedzie nalegal a ja nie chce...co tu zrobic

Gość gość
Skoro on zapraszal to czemuma nie placic ? Mozesz zrobic tak - powiedz zeby ci nic nie zamawial, ze nie chcesz a potem cos sobie kupic.. Ciesz sie ze chce placic moj facet tylko patrzyl od samego poczatku czy za nas czasem nie zaplace..

Gość gość
Skoro on zapraszal to czemuma nie placic ? xxx tekst niezły:P Wiadomo, że kobieta nigdy nigdzie faceta nie zaprosi bo szkoda jej kasy.

Gość gość
jak ci sie facet podoba to pozwol mu placoc, nie badz juz taka feministka! oddasz mu w naturze!

Gość gość
Z jakiej racji kobieta ma placic i to na drugim spotkaniu ?

Gość gość
gość Z jakiej racji kobieta ma placic i to na drugim spotkaniu ? xxx A z jakiej racji zawsze ma płacić facet i to całe życie?

Gość gość
bo jest jeleniem

powiedz, ze tym razem Ty stawiasz, albo jesli pojdziecie gdzies dalej to tam, albo w knajpie, jesli bedzie sie upieral to powiedz, ze sie zgadzasz pod warunkiem, ze nastepnym razem Ty placisz - wtedy nie bedzie mial wybrou przy kolejnym spotkaniu

Gość gość
hmm ale ja nie chce mu stawiac :D chce zaplacic za siebie.nie lubie jak ktos placi za moje zarcie .wiem ze bedzie sie upieral zeby zaplacic...

Gość gość
no to ty się uprzesz żeby nie zapłacił. najlepiej zróbcie scenę w knajpie. boże co za problemy. jeżeli są zgrzyty w takich banalnych sprawach to ten związek za dobrze nei rokuje

Gość gość
ale to on mnie zaprosil!juz sie na dzis umowilismy.poza tym nie chce za niego placic tylko za siebie.

No to powiedz mu, ze sobie nie zyczysz, bo nie jestes jakas prostytutka, zeby za Ciebie placic. Powiedz mu, ze jest szowinista, ktory uwaza kobiety za uposledzone dzieci, ktorym trzeba placic za lody i wate cukrowa i ze traktuje kobiety przedmiotowo jak towar, ktory mozna nabyc za pieniadze i blyskotki. Ze nie widzi w Tobie czlowieka.

Gość gość
dzieki tak wlasnie zrobie :D ufff jestem uratowana