Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orientacja

Polecane posty

Gość gość

zakoc***e sie w dziewczynach,mam ciagle zauroczenia ale brzydza mnie ich cycki i c**y,ciało kobiece jest dla mnie atrakcyjne tylko w ubraniu lub bieliznie,a meskie cialo podoba mi sie nagie,tylko rzadko ktory facet mi sie podoba...jestem les czy bi?

Gość gość
jestem dziewczyna,zeby nie bylo.ogolem uwazam,że tylko związek kobiety z kobietą jest taki.. 'prawdziwy'.że moge pokochać tylko kobiete,ale z drugiej strony czasem trafi sie facet,który mi się podoba,ale nie chce sie wiązać

Gość gość
jak brzydzą cie cycki i c**a to les być nie możesz bo c*pka i cycki to znak rozpoznawczy kobiety i to odróżnia ją od faceta.

Gość gość
scena seksu z kobietą mnie obrzydza,ale z facetem nie.ale chciałabym być z kobieta,byleby się nie rozbierala :o podnieca mnie myśl o byciu z kobieta ale odrzucają mnie cycki i c**a.wiele razy byłam zakochana w kobiecie a w facecie nigdy,dlatego się zastanawiam

Gość gość
a ruc.hałaś się już kiedyś ?

Gość gość
na moje oko to jesteś hetero tylko musisz znależć jakiegoś fajnego chłopaka przy którym będziesz mogła się otworzyć i swobodnie poczuć

Gość gość
skoro hetero to dlaczego tak lubię oglądać inne kobiety i marzyć o nich ?chyba żeby do końca się określić musialabym spróbować z mezczyzna i kobieta,a na to się niestety nie zapowiada :o

Gość gość
brzydzi cię ich ciało a męskie nie stąd wnioski ! bi i lesby uwielbiają lizać c*pki

Gość gość
ale podnieca calowanie i ogółem dotyk ,mogłabym dotykac c**y byleby byla w majtkach ale sama nie wiem czy nie zmieniłoby się gdyby doszło do czegoś ?

Gość gość
Ja mam na odwrót .