Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rok róznicy

Polecane posty

Gość gość

stara się o mnie mężczyzna rok odemnie młodszy, tylko nie wiem czy powodem jest pójście do łożka czy faktycznie zauroczenie. czy miałyście kiedyś kontakt z młodszymi od siebie? ja najczęściej spotykalam się z starszymi od siebie chociaż ostatnio zauważylam coraz większe zainteresowanie młodszymi od siebie

Gość gość
teoretycznie nic , ale mimo wszystko jakieś tam 'braki zauważam'

Gość gość
mam 20 lat :) więc aż tak młoda nie jestem :)

Gość gość
Tylko problemem jest to ,że zazwyczaj z pare lat starszymi się spotykałam :)

no jestes mloda, jestes ale to dobrze xd ja nie wiem co ci poradzic bo zwykle spotykam sie z mlodszymi kobietami xD

Gość gość
no więc właśnie ,w dzisiejszych czasach dziwnym jest jak kobieta jest młodsza od faceta :) akurat ja zawsze bylam zbyt dojrzała na swój wiek i dlatego zawsze każdy w moim wieku szedł nawet na 2 plan ;)

Gość black_magic
A ja jestem z dziewczyną 2 lata młodszą i dla nas to żadna różnica :) Mi to odpowiada, jej też. Wiek to tylko cyferka, liczy się charakter, uczucie i dojrzałość emocjonalna.

Gość gość
Cyferka cyferką ale mimo wszystko i tak dojrzałość emocjonalna jest jakaś zachowana w pewnych kryteriach wiekowych oraz mimo wszystko to kobiety najczęściej troche szybciej dojrzewają niż mężczyźni .

Gość black_magic
Ale odpowiedz sobie na proste pytanie: Czy się z nim zgadzasz i czy się dogadujecie, czy jest wam razem dobrze? Jesli tak to jaki problem. Chyba, ze Cię irytuje swoim zachowaniem, zachowuje sie jak gówniarz itd (mógłby być nawet starszy od Ciebie a sie tak zachowywać) no to wtedy NIE. Ludzie, ale macie problemy z tym wiekiem

Gość gość
Nie twierdzę wcale ,że wiek ma znaczenie. Tylko znając wiek drugiej osoby mamy jakieś 'ALE'. Jemu zbyt zależy, zbytnio się stara by mnie zdobyć. Jest naprawdę świetnym,ogarniętym ,atrakcyjnym mężczyzną tylko we mnie tkwi jakieś ALE. Nie wiem czy to jest problem tego ,że sie stara , wieku czy po prostu poprzedniego związku.

Gość gość
14.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość mam 20 lat usmiech.gif więc aż tak młoda nie jestem usmiech.gif ========== o matko, padłam dziewczynko, jestes jeszcze BAAARDZO młoda Nic dziwnego, że masz takie problemy.

Gość gość
Jezuuuuuuuuuuuuuuu o mnie sie kiedyś starał chłopak o 8 lat młodszy, a ty masz problem bo rok różnicy:-(