Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćobjawciąży

Objaw ciąży

Polecane posty

Gość gośćobjawciąży

Dokuczają mi ostatnio dziwne wieczorne skurcze w brzuchu, jak myslicie moze to byc jakis objaw ciąży? Dodam ze juz dosyc dlugo staramy sie o malenstwo.. Boje sie rozczarowania robiac kolejny test ciazowy..

Gość gość
bardziej wyglada mi to na wrzody zoladka.

Gość gośćobjawciąży
Tylko ze to nie dzieje sie w okolicy zoladka

Gość gość
wrzody zoladka lub dwunastnicy wlasnie pododuja takie naprzyjemne skurcze w brzuchu i to najczescie wieczorem.

Gość gość
Moim pierwszymi oznakami ciazy a bylo to tak po 1,5 miesiac od okresu -takze watpie zeby sie szybciej pojawily byl bol w pachwinie-podobno chacrkterystyczny, zadne skurcze. Nie doszukujcie sie za szybko objawow bo ich raczej nie ma tak wczesnie.

Gość gość
Skurcze jako objaw wczesnej ciąży?! BZDURA! Co jeszcze wymyślisz? "Oddycham - czy jestem w ciąży?" Ludzki organizm daje 1000 objawów, które może oznaczać 1000000000 rzeczy! Dlaczego akurat ciąża?!!

Gość gość
Witaj. Ja w pierwszych tygodniach od zapłodnienia miałam skurcze w macicy i było to bardzo odczuwalne. Nie słuchaj się innych ,,NIEDOŚWIADCZONYCH" kobiet bo widocznie się nie znają a się wypowiadają.

Gość kasiak525
Witam was dziewczyny. Moge juz powiedziecze jestem w 6tc :) strasznie z mezem sie ciesxymy . Moje pierwsze oznaki byly takie ze piersi zaczely mnie bolec juz 2 dni po owulacji i pobolewal mnie brzuch wlasnie w omolicy lona. Piersi tak bolaly ze tydzien przed przestaly i myslam ze zaraz zaczna mnie bolec jak co miesiac na @ ale przyszedl dzien spodziewanej@ i cisza . Zrobilam test 2 dni po @ i 2 grube krechy a i jeszcze przed okresem zaczelam miec duzo sliny czasami jak mowilam to balam sie zeby kogos nie opluc. Jeszcze zdziwily mnie moje sutki poniewaz w sumie one mnie nie bolaly ale byly powiekszonr i caly czas sterczaly teraz juz bola . Pozdrawiam i zycze wszystkim staraczkom 2 kreseczek i upragnionej dzidz. Jak macie jakis pytania to chetnie wam pomoge :)