Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zauważyłyście

Polecane posty

Gość gość

Czy zauważyłyście, że współczesne matki to albo matki polki albo te które twierdzą, że po urodzeniu dziecka nic się w ich życiu nie zmieniło ? Że nie musiały oddać się w całości dzieciakom, że wcale nie muszą planować swego życia dalej 'pod nie' ? :D To ja jakaś dziwna jestem, a sama mam małe dziecko. I nie nie siedzę na kafeteri raz dziennie wejdę, planuję wszystko i we wszystkim widzę swoją córkę, oddałam się jej bo nie pracuje teraz, dopiero 'pomału' wracam do pracy. Jest cholernie ciężko i w ogóle, ale daje radę. Co do wczorajszego artykułu lubię robić jej zdjęcia i wstawiać na fb bo mam rodzinę za granicą i chcą wiedzieć co u Nas słychać. :) I nie zbieram lajków, a Ci którzy nie dodają mi komentarzy pod każdym zdjęciem są nadal przeze mnie lubiani :D

Gość ramirez marcia
nie natomiast zauwazylismy ze wielu wspolczesnych tatusiow tak twierdzi

Gość gość
akurat jestem kobietą :) i właśnie nie jestem ani jednym ani drugim typem

Gość gość
Autorko, to ty matka polka jesteś.

Gość gość
dlaczego niby autorka jest matką polką? Bo ma dziecko i nie wstydzi się tego, że je ma ?

Gość gość
Wstawianie zdjęć dzieci do internetu to debilizm! Nie słyszysz jak w mediach przestrzegają żeby tego nie robić? Jak rodzina interesuje się dzieckiem to poprosi o foty na maila!

Gość gość
Autorko nie masz sie czym chwalic,bo zapelnienie pustki w zyciu i nadanie mu sensu przez urodzenie dziecka to nie powod do dumy,bo przegralas jako czlowiek teraz juz jestes tylko matka

Gość wredna Magda
Jestem pełna uznania. Uważam, że jesteś cudowna. A teraz idź już sobie, bo przez Ciebie mam kompleksy.

Gość gość
Tez mam dziecko,ale nie odwalilo mi na jego punkcie,mysle rowniez o sobie,jego potrzeby stawiam na rowni z moimi i meza i uwazam ze to jest zdrowa relacja a nie poswiecanie sie na maksa czy totalna olewka na rzecz siebie

Gość gość
to ja autorka, myśle tak samo jak gość nade mną :)

Gość gość
Mam rozdwojenie osobowosci czy jak,w topiku piszesz ze jestes dla dziecka a tu ze sie zgadzasz i jestes za rownowaga

No to zdrowy tok myślenia masz .Po urodzeniu dziecka zawsze coś się zmieni ,ważne by nie popadać w paranoje jak to niektóre mamuśki mają w zwyczaju. :D :O