Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka125

Mój chłopak na nk

Polecane posty

Gość Miśka125

Ostatnio mój chłopak z którym jestem ponad 3 lata zostawił przypadkiem otwartego laptopa i był zalogowany na nk. przez babską ciekawość zobaczyłam że jakiś czas temu napisała do niego jakaś dziewczyna która ma anonimowe konto. Napisała że jest koleżanką jego siostry ciotecznej. a on odpisał: " aha , tą która tak bardzo mi się spodobała:) " Podał jej swój nr i napisał żeby się odezwała i czy da się zaprosić na piwo. Co ja mam o tym myśleć? Co zrobić?

Gość gość
o Boże. widać facet ma łatwość w zapraszaniu dziewczyn na piwo. Czy on tak ma, ze ma dużo znajomych i pozwalacie sobie na takie swobodne wyjścia? czy to może coś nowego?

Gość Miśka125
Nie, nie miał tak wcześniej. Jak to przeczytałam, byłam w szoku że napisał do niej coś takiego. Ciągle twierdzi że bardzo mnie kocha, okazuje to, ale....po co pisał do tamtej??Po co dał jej swój nr? i co ja mam teraz zrobić? Nie powiem mu że wszystko przeczytałam

Gość gość
Słąbo to wygląda...

Gość Miśka125
Wiem:(( na nk ta dziewczyna nic nie odpisała ale skoro podał jej swój nr to możliwe że pisze z nią. Nie wiem co robić:(( mi nigdy nawet przez myśl nie przeszło zeby umówić się z innym

Gość gość
niestety nie wygląda to dobrze i wiem, ze to musi być dla Ciebie trudne. facet w związku nie powinien się tak zachowywać. Dał jej swój numer bo chcę się z nią umówić.napisał jej komplement bo do niej zarywa. To straszne..wiem. Ale tak jest.

Gość gość
musisz przewertować jego telefon, ale dyskretnie jakoś. zapisują mu się wysłane wiadomości?

Gość Miśka125
Ale jak mu powiedzieć że wiem o tym...? Nie chciałabym mówić mu że czytałam nk

Gość gość
czemu nie chcesz mu powiedzieć, że czytałaś nk? powiedz prawdę, zostawił laptopa to przeczytałaś... grunt to szczerość, w waszym związku chyba opcje pojęcie co ? :o

Gość Miśka125
Zapisują. Ale nie mam możliwości sprawdzenia smsów, bo nosi tel w kieszeni. W domu owszem kładzie go gdzieś ale jest wtedy ze mną i nie mogę przejrzeć jego tel. Jak gdzieś wychodzi to tel zabiera... Kiedyś przegladałam wiadomości i były tylko te ode mnie. Ale nie dlatego że pisze wyłącznie do mnie, tylko raczej on usuwa resztę a te które pisałam ja, zostawia...

Gość gość
obce* na choy kłamać i szemrać ...

Gość gość
mówię Ci, przewertuj jego telefon i sprawdź smsy, książkę telefoniczną. Zastanów się czy miał czas żeby się z nią spotkać? mieszkacie razem?

Gość gość
facet usuwa smsy , ale zapomina usunąć rejestr wysłanych wiadomości. tam sa numery telefonów i godziny w których do kogoś pisał. Jezeli tak pilnuje telefonu jak cerber to rzeczywiście coś może być nie tak :/ Weź go jakoś podstępem. do łazienki tez zabiera tel?

Gość Miśka125
Nie mieszkamy razem ale dość często się spotykamy. Rejestru nie sprawdzałam. często zabiera tel do łazienki, jak idzie się kąpać.

Gość gość
zanim z nim pogadasz spróbuj jakos się dobrać do jego telefonu. Chociaż szczerze mówiąc to ta nk to już w sumie starczy, żeby miec dowód. Jak jeszcze ON takie coś napisał, a nie że ktoś do niego... Wiem, że to przykre, ale coś jest nie tak. a dawno to było?

Gość gość
powiedz mu wprost ze piwo to on moze z toba pic a jak mu sie nie podoba to niech s*******a

Gość gość
tylko patologia ma konta na nk :o wystarczył sam temat, reszty już nie musiałaś pisać

Gość gość
w ogóle nk i fb rozwala związki.

Gość beznickowa234565
Dziewczyny, jak zapatrujecie się na takie poznawanie koleżanek? Bo mnie właśnie ktoś poznał, na piwo we dwoje zapraszał...a koleś ma laskę, są krótko razem, mi mówił o przyjaźni itd. Wyszłam na nawiedzoną i przewrażliwioną, bo od początku mówiłam na czym stoimy, jednak coś mi nie pasowało. xxx Ale czy dla Was jest normalne, że zajęty facet poznaje nowe koleżanki, chce spędzać z nimi czas, pisze smsy, namawia na wyjście itd?

Gość gość
to nie jest normalne!

Gość Miśka125
To było w marcu tego roku. Ale dopiero teraz to przeczytałam. nie wiem jak się to dalej potoczyło, czy on się z nią umówił

Gość Martulkaa
Powiedz mu wprost że przeczytałaś wiadomość, albo bądz czujna, postaraj się wykraść mu telefon (ale skoro on usuwa wiadomości to chyba nic tam nie bedzie) Wiec opcja 1 powiedz mu o wszystkim i że zawiódł Twoje zaufanie.

Gość gość
rejestr- sprawdź rejestr! albo w ogóle zób go jakos w banie. załóż fikcyjne konto na nk i napisz do niego jako jakaś laska.

Gość beznickowa234565
To chyba mam takiego znajomego jak chłopak autorki. Oni "koleżanki mogą mieć", przecież to nic złego itd. A z dziewczyną poważne plany wiążą.

Gość Miśka125
Koleżanki? Jeszcze jej pisze że mu się bardzo spodobała ... Niestety w żaden sposób nie mogę dowiedzieć się kim ona jest

Gość gość
facet ma zagrywki takie kurcze które pokazują, że byłby wstanie zdradzić. Ale dziwne że to tylko jedna wiadomość.

Gość beznickowa234565
Ktoś mi kiedyś powiedział (też "moralny inaczej"), że faceci mają tylko takie koleżanki które im się podobają. Może nie u każdego, ale raczej to całkiem prawdziwe u cześci. xxx I ja znam zdanie mojego faceta na takie sprawy, dla niego takie zachowanie nie jest naturalne. By za plecami dziewczyny/faceta szukać sobie "koleżanek" czy "kolegów". Nie chodzi o siedzenie w klatce, ale o lojalność wobec partnera.

Gość gość
czyżby KAŻDY facet zdradzał. nie ma idelanych związków

Gość beznickowa234565
Myślę, że nie każdy facet. Ale jest typ ludzi, i kobiet i mężczyzn, którzy po prostu nei mają oporów przed choćby podrywaniem innych samemu będąc w związku. I jedyne co można to chyba ich po prostu unikać