Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zimny Ogień

Najlepszy polski prezent alkoholowy dla cudzoziemca

Polecane posty

Gość Zimny Ogień

Jaki, czy Żubrówka? Ostatnio miałem spory problem co wybrać?

Gość gość
Kolumna Zygmunta jest taka butelka z wódką widziałem w sklepie

Gość gość
np Pan Tadeusz , Zubrowka :D

Gość gość
Duch Puszczy czyli samogon z okolic Czarnej Bialostockiej:classic_cool: jakies 70 ,mocne ale kaca po tym nie ma:classic_cool:

Gość Fabiana654
Ja kupuję BIson Grass na prezenty, nie tylko dla cudzoziemców, ale i naszych

Gość gość
Siwucha, przypalana wódka, w butelce stylizowanej na zeszłą epokę z lat 80, z korkiem jak od wina, ok.30 zł za pół

Gość gość
Sorry :D ale tylko zapytam, dlaczego polacy mają jakąś manię obdarowywania innych alkoholem? Ja już nie mówię o cudzoziemcach, ale jak wnioskuję, ten sam trend. Mój mąż jest cudzoziemcem (100% europejczyk, żaden egzotyczny muslim :D ) i co urodziny i wszelkie okazje (obchodzenia imienin nauczył się ode mnie :P bo akurat ma imię które jest internacjonalne i obchodzimy wg imieninowego kalendarza polskiego)... no i co wszelkie imprezy okolicznościowe, Polacy zawsze przynoszą alkohol w prezencie. No dla mnie to normalka, ale mój mąż zawsze dziwi się (kulturalnie bez obrazy) dlaczego od polskich gości zawsze dostaje alkohol :D hahaha. Wiecie, no ja rozumiem takie kwestie, ale kurde dla obcokrajowców często jest to po prostu dziwne, że znajomi z jakiegoś jednego kraju przynoszą mniejwięcej zawsze to samo :D

Gość Kolekcjoner z Amalfi
Dlatego, że sami lubią się napić w milym towarzystwie. Myśliśz, że bardziej europejskim prezentem byłby balon? Ja lubię wręczyć Żubróweczkę nie tylko cudzoziemcowi...