Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latekmmm

Mam 27 lat i moja 38 letnia partnerka chce mnie przedstawic rodzinie

Polecane posty

Gość 27latekmmm

Spotykamy się ze sobą od 10 miesięcy,jest nam na prawdę świetnie.Niestety obydwoje mamy różne spojrzenia na nasz związek,ona jest we mnie bardzo zakochana i tego nie ukrywa,ja zasadniczo w niej też.Rożni nas to ze mnie jest na dobrze dobrze taka jak teraz i nie zastanawiam się za bardzo nad przyszłością,ona chyba stawia na rozwój. Chodzi o to że jej dziadek ma urodziny została zaproszona razem ze mną,wszystko pięknie tylko w jeden dzień poznam w pakiecie: Jej dwie córki 17 i 18 które wychowuje od 10 lat sama odkąd jej były maż ją porzucił, przy czym jedna z nich ma trudny charakter,jej apodyktyczną matkę i zasadniczego ojca (taki obraz ułożyłem mi się z jej opowieści) no i dziadków i kuzynów wujków i braci.Za dużo tego na jeden raz.Ale jeszcze najlepsze przede mną,otóż mój kochany kwiatuszek nie raczył nikomu powiedzieć o moim wieku,a na dojrzałego faceta to ja nie wyglądam.Jak sama stwierdziła "Nie pytali to dlaczego miałabym to powiedzieć". Kobiety jak z tej sytuacji wyjść pomóżcie !

Gość Gabrriele
Bądź mężczyzną. Co do wieku powiedz, że faceci żyją 10 lat krócej, więc akurat się wyrówna. A już taki młodzieniaszek nie jesteś, więc nie widzę problemu, masz 27 lat, nie 17. Posiedzisz, odbębnisz i będziesz miał z głowy. Przecież Cię nie zjedzą..

Gość gość
po co Ci taka stara baba, za 10 lat wejdzie w okres menopauzy i dopiero da popalić a Ty będziesz akurat w kwiecie wieku to już nie stać Cię było na coś z dłuższym okresem do spożycia?

Gość Hukveartus
Dziwny jestes skoro nie potrafisz znalezc mlodej dziewczyny tylko bierzesz sie za stare kobiety po rozwodzie. Taka kobieta zniszczy ci zycie i zabierze twoja mlodosc bo tak to dziala. Bedzie ci gotowala obiadki i dodawala troszeczke wlasnego potu lub krwi okresowej abys byl przywiazany tylko do niej. Uwazaj i lepiej zastanow sie co robisz.

Gość Gabrriele
Ludzie, jest XXI w. Są związki z nawet 20 - letnią różnicą wieku , co to jest 11 lat wobec miłości. Poza tym autor o co innego pytał, czytajcie ze zrozumieniem :)

Gość gość
ale po co on pyta o taką oczywistą oczywistość wiadomo, że pójdzie bo inaczej baba odetnie go od seksu i tyle w temacie :D