Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USUNĘŁAM FACEBOOKA I POLECEM WSZYSTKI

Polecane posty

Gość gość

Nareszcie wolna od tego całego chłamu!

Gość gość
też wczoraj usunęłam

Gość Gabrriele
Czemu chłamu ? Mój chłopak ma ale rzadko tam wchodzi.

Gość gość
Też nie miałam po co, by każdy móg;l wejść z butami w moje życie? bez jaj trzeba nie mieć zycia realnego by realizować się w fikcyjnym

Gość gość
Ale to nudno bez fejsa, nie ma z kim pogadać i w ogóle nie ma kontaktu z innymi :O

Gość Hukveartus
facebook to najgorsze dziadostwo ktore pobiera dane z komputera bez zgody uzytkownika wiec uwazajcie

Gość gość
nie rejestruje sie nigdzie,na zadnych nk czy facebookach itp:classic_cool: a znajomi jak beda chcieli pogadac to mnie znajda,tak samo z pokazaniem jakis fot🖐️

Gość gosciowaaaaaa
ja tam lubie fejsa !

Gość prawictwo pospolite125
JA nigdy nie miałem facebooka hehe

Gość gość
chlam, jesli ma sie beznadziejnych znajomych. Mnie fb bardzo sie przydaje w ogloszeniach o zebraniach, spotkaniach, imprezach, sa ciekawe strony o sztuce, architekturze, fotografice, literaturze, pomagam przez f-b zwierzętom, znalazlam rozne organizacje. F-b jest dla ludzi, tak jak i telefon, tv , komputer- tylko trzeba umiec go uzywac. Nikt nie kaze wsadzac zdjec calej rodziny, roznegliżowanych kochanek itp. Ale , z przeproszeniem, daj malpie brzytwę...

Gość gość
gdzie to tak usuwać facebooka !

Gość gosciowaaaaaa
fejs jest fajny ! moim zdaniem fejsa nie maja ludzie co prowadza jakas dziwna polityke zyciowa ! Przecież to jest portala na ktorym mozna sobie popisac przez czaty a z ktorymi dawno kontakt sie zatracil . to ze ktos ma fejsa to nie oznacza ze nie ma zycia w realu ! to jest dziwne myslenie! ja sie na tym portalu poprostu fajnie bawie i utrzymuje kontakty ze znajomymi (dalszymi) ale mam rez swoje zycie w realu ,bo trudno zeby fejs zawladnal moim zyciem !

Gość jak pr
ha ha ha - nie da sie uzunąc fejsa ! przykro mi ....:)

Nie mam ani nigdy nie miałam NK czy FB.Nie potrzebuję "znajomych" w liczbie kilku stów czy tysięcy,których nie znam albo raz na ulicy powiedzieli mi "cześć"i już zapraszają mnie do grona znajomych.Przyjaciół mam realnych,z którymi zawsze mogę pójść na kawę i pogadać.Takich psiapsiółek raz na ruski rok nie potrzebuję.

Gość gość
DO GOŚCIOWA Masz napewno racje, przeciez to Twoje zdanie :) Ja po prostu uważam ,że nie chce dawac innym pozwolenia na komentowanie mojego życia . Tzn .może wyraże się trochę jasniej prawda jest taka ,że wczoraj siostra mojego męża skomentowała nasze zdj z wakacji na priv cyt." to jedno to usuncie bo nieładne, a jak sie wrzuca coś na FB to musi być perfekt " Raz ,że jej niecierpie :) a dwa ,że dało mi to do myślenia . Do tej pory wrzucałam co chciałam , jestem niefotogeniczna ale nie dbam o to! Robiłam to dla siebie ! Ale wczoraj stwierdziałam,że to paranoja . po jakimś czasie właśnie wychodzi KTO MA LEPSZE ŻYCIE, KTO LEPSZĄ PRACE , AUTO,WAKACJE ITD!Nie chcę brać w tym udziału . Jestem daleko od domu i kontakt z rodzina mam tylko przez fb dlatego założyłam konto ze smiesznymi danymi i poprostu tylko dla kontaktu i tyle !

Gość gosciowaaaaaa
ja przez fejsa tez sie umawiam na spotkania w realu .to po pierwsze ,a po drugie:mam tylko ludzi ktorych znam i wcale nie mam ich tysiecy ,albo z ktorymi powiedzialam sobie czesc na ulicy .po prostu tak sie juz utarlo ze jak ktos ma fejsa to nie ma zycia w realu .nie prawda ,fejs to jest ciekawy dodatek do mego zywota.

Gość gość
Spokojnie sie da usunaac .. wystarczy od dnie usuniecia nie logowac sie przez dwa tyg:)

Gość gosciowaaaaaa
nie no masz racje niektorzy po prostu sie za duzo przechwalaja na fejsie to fakt .gdzie byli i z kim ( ale ja to zlewam ) ja np .nie wstawiam zdjec co chwila ,albo nie chwale sie gdzie bylam i zkim . tez mam takich znajomych co sie przechwalaja i pisza ci chwila co robia i z kim to tez dla mnie paranoja i chwalenie sie .ale ja tak nie robie .

Gość gość
Ludzie są fałszywi na fb.. nie mówie tu o niczyich prawdziwych znajomych ! Tylko o tym,że ludzie to mają,żeby się chwalić swoim życiem poijając fakt,że wspólczuje niektórym, którzy mają "różne" zdjęcia a potem potencjalny pracodawca może je zobaczyć;/ :) Każdy ma własną opinie :) Ja zwyczajnie naprawde czuje się dobrze, poza tym ,że FB zabierał zawsze dużo czasu . Człowiek siedzi w tym internecie, czyta cały ten syf itd.. nie wiem może ja jestem bardziej podatna czy co, hehe :)

Gość gość
kilka dni zlikwidowałam konto NK i tak wchodziłam na to konto sporadycznie i nie miałam o czym gadać z ludźmi z podstawówki czy studiów każdy i tak zaglądał sporadycznie z ciekawości by podpatrzeć jak się wiedzie innym i czy też się zestarzeli.... zlikwidowałam konto bo nie chcę by postronne osoby czytały jakieś komentarze albo wiedziały o mnie więcej niż mam ochotę co to za czasy, wystarczy wrzucić w gogle nazwisko i już możesz o danej osobie się wszyskeigo dowiedzieć, do jakich szkół chodził, z kim się przyjaźni, gdzi ejechał na wakacje, jaki ma samochód itp. i pomyśleć że kiedyś za te dane trzeba było płacic detektywom

Gość gość
Otwierasz konto kogoś na FB i patrzysz na kilka zdjęć i UPS w połowie już masz wyrobiona opinie:/ Powiem szczerze, że ja jestem trudnym typem człowieka ,żeby mnie ktoś polubił;p musi mnie tak naprawde poznac, wielu ludzi nawet nie próbuje mnie poznac a juz ocenia - ito jest na żywo. To co dopiero na Fb? Można miec konto,do rozmowy z rodzina , bo to szybsze i lepsze ale chyba tylko po to..tak myśle:)

Gość gosciowaaaaaa
z tymi goooglami to racja !

Gość gość
Moja mama też ma Facebooka , bo działa w organizacji pomocy dla psów. Racja, żeby mieć FB trzeba umieć z niego korzystac , wykorzystywać jego możliwości. Mnie po prostu nie które rzeczy przerosły i jeżeli kiedyś będe miała konkretny powód,żeby go założyć dla właśnie jakiejs organizacji to czemu nie ... FBzałożyłam dawno temu i wrzucało sie te jakies fotki ale chyba już dorosłam i to lekke dziecinada dla mnie ...

Gość gosciowaaaaaa
ja mam takich ziomkow na fb ze ckiedy nie zajrze to sa aktywni od rana do nocy to fakt

Gość gość
Przepraszam za błedy , szybko pisze i nie dbale :) Ogólnie to racja,że wszyscy po minucie wszystko o Tobie wiedza mam nowe hasło:) hehe.. USUŃCIE FACEBOOKA , TAJEMNICE SĄ TERAZ W CENIE :D

Gość gość
znudziły mnie te portale kiedyś miałam konto na fotce, jarałam się tym że ktoś do mnie napisał czy chciał dodać do znajomych ale potem przestało mnie to bawić, ludzie zagadywali i prosili o ocenę tylko po to by sami być oceniani podglądałam znajomego który mi się podobał, ale gdy widziałam ile panien z nim flirtuje to tylko mnie to dołowało

Gość gość
Taka prawda ... i te wszystkie spojrzenia i wytykanie palcami HEEEEEEEEJJJJJJJJJJ...ONA NIE MA FACEBOOKA ???!!! :)

Gość gość skarbczyk
nigdy nie miałam i mieć nie będę , boże zachowaj .