Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lista rzeczy niezbednych na wakacjach

Polecane posty

Gość gość

pomózcie

Zależy czy planujesz wakacje z cyklu all inclusive lub pobyt w jakimś np. ośrodku, czy survivalowe wyjazdy pod namiot :)

Gość gość
pieniądze

Gość gość
nad nasze morze na kwatere robie se pomału ale boje sie ze cos mi uleci wpiszcie czego nie moge zapomniec

Gość gość
Krem uva i yvb, masc na oparzenia, cos na komary, czapka przeciwsloneczna, oklulary, aparat fotograiczny, telefon, karta kredytowa Zestaw do nurkowania Narty snowboard kombinezon sprzet narciarski Namiot zapalki Kurde napisz gdzie te wakacje spedzasz i co zamierzasz robic!!!!:O

Gość gość
Nie mozesz zapomniec visy - jak ja bedziesz miala to o nic nie musisz sie martwic;) Ponadto telefon i aparat fotograficzny i mozesz jechac :)

Gość gość
podstawowe leki, plastry, u nas obligatoryjnie herbata miętowa na ból brzuszka dla dziecka...

Gość gość
jedziemy do dzwirzyno ale wiecie jaki szok ...nie ma miejs w ogóle ! wczoraj obdzwoniłam 50 miejsc..jakim cudem udało mi sie zabukowac pokój dzisiaj

kosmetyki, których używasz codziennie, krem do opalania i po opalaniu, czapka/kapelusz, stroje kąpielowe, klapki, sandaly itp., okulary, aparat, recznik plazowy, ksiazka do czytania :), ubrania ;), mp3, telefon, ładowarka... ja na kazdy wyjazd mam swoją stała listę, z którą zawsze się pakuję, ale nie będę tak szczegółowo tu opisywać, bo każdy ma przecież inne potrzeby :)

Krem do opalania, klapki, coś na komary, kosmetyki, nawilżane chusteczki, czapka na głowę/ kapelusz. Ciuchy: sprawdź pogodę na te dni kiedy jedziesz- i nie zapomnij o troszkę cieplejszych ubraniach- wieczory i noce są już chłodniejsze :) a sklepy są wszędzie- jakby co dokupisz coś na miejscu :)

Gość gość
o chusteczki nawilzane !

Gość gość
Szczoteczki do zębów i coś na ewentualne oparzenia.

Gość gość
full konto i karta płatnicza i niczego ci nie braknie