Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZYCHODZĄ DO NAS GOŚCIE czy tak wypada

Polecane posty

Gość gość

upiekłam ciasto i zrobiłam 2 sałatki. Do tego chipsy i paluszki. jest to małżeństwo z 5-letnią córeczką. Czy mogę wszystko naraz postawić na stół? tzn ciasto i sałatki? powinnam dac osobne talerzyki? jak to ułożyć to na stole?

Gość gość
Skoro zrobilas to postaw wszystko, w koncu obiadu nie podanesz...

Gość gość
no talerzyki dla kazdego to chyba zrozumiale ze tak ja bym najpierw ciasto podala i kawe a pozniej salatki moze jak przyjda z dzieckiem postaraj sie o jedna salatke owocowa dla malej ?

Gość gość
Talerzyki oczywiscie osobne do ciasta i salatek

Gość gość
a co do sałatek podasz?

Gość gość
zle zrozumialam :P tak talerzyki osobne do salatek i ciasta bo ktoz by chcial jesc najpierw ciasto a pozniej salatke ze slodkiego talerzyka ? nie mialas nigdy w zyciu gosci czy jak ?:P

Gość gość
Kup jeszcze jakieś owoce. Troszkę winogron, mandarynek, bananów i kiwi. Nie wiesz czy dziecko przypadkiem na coś nie jest uczulone. Do sałatek podaj pieczywko albo słone krakersy. Talerzyki oczywiście do sałatek jak i deseru inne. Najpierw podaj sałatki a później ciasto. Albo jeśli to znajomi z którymi dobrze trzymacie to po prostu zapytaj co wolą zjeśc pierwsze.

Gość gość
ja zawsze tak robie,tylko wiadomo oddzielnie talerzyki na salatlke i oddzielnie do ciasta