Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawiałam seks bez zobowiązań i mam teraz moralniaka

Polecane posty

Gość gość

poznałam go przez internet... Spotkalismy sie 3razy i za 4tym doszło do seksu, bylo super...ale teraz mdli mnie i czuje sie jak szmata :(

Gość gosciogfg
a masz faceta ?

Gość gość
Oj tam oj tam ja często się tak umawiam z kobietami na początku miały dylemat ale potem jak już częściej ze sobą sypialiśmy to im przeszło... 4 randka to nie jest źle, gorzej jak na pierwszej.

Gość gość
moralniaka ? ty sie módl bys wirusa HPV nie złapała :)

Gość gość
i czego oczekujesz? rozgrzeszenia?

Gość gosciogfg
to z jakiej racji ten moralniaka..jestes wolna masz prawo do seksu z kim chcesz

Gość gość
miałam podobnie bardzo mi się podobał nie był zbyt wysoki i miał małego :( po tym dopadł mnie moralniak bo było naprawdę kiepsko a zapowiadało się super miał zostać moim przyjacielem do bzykania ;) ale jego maluch się nie nadawał do niczego więc czułam się po tym jak szmata jeszcze sie okazało że jego matka to nauczycielka polskiego z liceum hehe

Gość gość
w internecie malo jest fajnych facetow, wiekszosc to nieudacznicy albo obleśne malo atrakcyjne zboki

Gość gość
U mnie prawie doszło do seksu, ale się powstrzymałam. To było trzecie spotkanie, a pierwsza randka. Całowaliśmy się i ręce powędrowały tu i tam. Miałabym moralniaka gdyby to był seks albo oral. Robiłaś lody?

Gość gość
tak to jest jak sie uprawia seks bez uczucia... Potrafią to tylko osoby o mentalnosci k***y albo typowo wulgarne niewyżyte seksulnie osoby ktore traktują seks jak jedzenie i siku

Gość gość
eee tam gadanie takie byłam 5 lat z facetem który mnie zdradził i musiałam się wyleczyć nagle z wielkiej miłości nie chciałam się wiązać z nikim na powaznie bo stare uczucia we mnie były nie chciałam żeby jakiś chłopak był na pocieszenie i czuł się zraniony więc wolałam sobie poszukać faceta tylko do bzykania czysty układ był w moim typie przystojny ale co z tego jak miał małego jak mój palec :) to fakt seks jest normalną potrzebą fizjologiczną jak jedzenie tyle że normalny człowiek nad tym panuje i się nie puszcza na prawo i lewo więc nie porównujmy k******a z chcicą ;)

Gość gość
Ja mam wtedy moralniaka jak sie umowie z facetem i on nie spelni moich oczekiwan to mysle ze go roztluke ,a ja jestem wtedy zdolowana na dobrze

Gość gość
Nie przejmuj się każda z nas tutaj na bank sypia/sypiała bez zobowiązań :)

Gość Madziuś89
gdybyś miała męża i przespałabyś się z innym to fakt mogłabyś mieć ku temu powody by mieć moralniaka ale nie teraz

Gość gość
Mialas ucieche i masz wyrzuty? Cos niedobrze z toba :-D