Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKA JEST POGODA W ANGLII

Polecane posty

Gość gość

witam. Jak w temacie. Jaka jest obecnie pogoda w anglii? wybieram sie niedługo i nie wiem jakie ciuchy ze sobą wziać. Brac wiecej letnich czy juz takie jesienne?

Gość gość
Jedziesz na wakacje czy może do pracy?

Gość gość
do pracy

Gość gość
znosnie ja na Anglie, nie jest upalnie, na poludniu pada

Gość gość
tzn jakie ubrania brac?

Gość prawictwo pospolite125
kiepska

Gość gość
takie ja na wczena jesien w Polsce

Gość gość
Moj drogi, moja droga, ale tu pracy już nie ma! Mnostwo bezrobotnych, ludzie po studiach pracy nie maja, zabiera się zasiłki i Ci, którzy do tej pory z tego żyli muszą szukać zatrudnienia, przybywają nowi emigranci, skutek jest taki, ze na 1 miejsce pracy przypada MINIMUM 100 chętnych, wiec logiczne, ze dostanie czegokolwiek graniczy wręcz z cudem. Do tego to już nie te czasy, ze można było nie znać, bądź slabo znać angielski. Dzis do każdej, absolutnie każdej pracy nawet na zmywak język angielski musi być dobry, plus do tego potrzebne jest doświadczenia i min.2 referencje z UK, no to jak Ty chcesz to zdobyć??? No i koszy życia, są naprawdę wysokie, wszystko non stop drożeje, a wypłaty? Na więcej jak minimalna, o ile w ogóle uda Ci się jakąś prace znaleźć nie masz co liczyć. A minimalna to 6.19/h ale brutto, netto za godzinę masz tylko 5.55, to się może dużo wydawać jak przeliczysz to na polskie realia, tutaj nie ma to większego znaczenia jak polskie 1200 zl netto. Ja absolutnie nikogo nie zniechęcam, bo każdy sam decyduje o swoim życiu, chodzi o to byście potem nie byli rozczarowani, bo jednak Anglia kiedy, a teraz to dwa rożne światy i obecnie jest dla nowych bardzo, bardzo, bardzo ciężko. Ci, którzy są tu od dawna już się 'ustawili', im żyje się dobrze.

Gość gość
@ gosc 13:00 - 100/100!