Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola_b

mój facet przestał o siebie dbać

Polecane posty

Gość wiola_b

mieszkam z nim od początku studiów, bardzo się kochamy, ale są rzeczy które chciałabym, żeby w sobie zaczął zmieniać, na razie jakoś ciężko z nim nawet rozpocząć dyskusje na temat tego, żeby zaczął dbać o siebie, zwracać uwagę na detale jak poranne golenie lub niech po prostu zapuści zarost i o niego dba - byłoby najlepiej, bo do twarzy mu z takim 3 dniowym. nie chcę też już mu zwracać uwagi, że w lato trzeba prać koszule częściej i dokupić kilka nowych, nie wiem z czego to wynika, ale tego nie robi, ma to gdzieś. tak samo jak mu starałam się wytłumaczyć, że powinien ogolić pachy, nie wiem może nawet klatkę, żeby się tak nie pocił i wyglądał po prostu schludniej. podpowiedzcie mi co robić?

Gość gość
haha poczekaj jeszcze piec lat to zapusci glebe pod pazurami i przestanie pumeksowac piety to dopiero czad :D

Gość gość
beznadziejna sprawa, zostaw go na jakis czas moze zrozumie :/

Gość czkalaka
porozmawiaj z nim :) on może nawet nie wie o co chodzi, jemu może się wydawać, że wszystko jest w najlepszym porządku

Gość czkalaka
mój z kolei przesadza w drugą stronę i zastanawiam się kiedy się przyzna, że jest gejem ;]

Gość gość
Zajmij sie czyms co lubisz robic, a nie tracisz czas na jego wyglad, nie masz hobby?

Gość gość
Wiesz co, ja też bym wróciła jednak do rozmowy i sprobowała mu powiedzieć prawdę na temat tego co myślisz i co czujesz. Powinnaś też uzbroić się w cierpliwość nie wszystko zmieni od razu np. w kwesti ubrań będziesz musiała mu pomóc jeśli jest bezguściem ;) i czasami wybrać się z nim na zakupy, po prostu, a co do golenia to niech kupi sobie jakąś golarkę do ciała np Bodygrooma, którego mój facet używa i uważa, że to idealny kompromis jeżeli chłopak nie może przekonać się do depilacji a sam chce kontrolować długość owłosienia :) Co do golenia twarzy to już różnie z tym bywa, może to wynika z tego, że ma niewłaściwą technikę golenia, podrażnia skórę i nie korzysta z golarki codziennie … Wszystko to co opisałaś to rzeczy, które można w prosty sposób zmienić...powodzenia