Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie my zyjemy

To jest Polska

Polecane posty

Gość gdzie my zyjemy

Po 1,5 rocznym pobycie w Niemczech, wrocilem do PL...i to, co tu sie dzieje, przekracza granice absurdu...zarejestrowalem sie w UP - ubezpieczenie, czysto teoretycznie, pani poinformowala mnie, ze na terenie mojego powiatu ofert pracy......nie ma!! (wlkp.), chcialem umowic sie na wizyte u lekarza - przyjmujemy tylko na wizyty prywatne - limit NFZ na ten rok - off, salon duzego operatora sieci komorkowej, oddaje telefon na gwarancji - zastepczych nie ma - mielismy 3, ale sa zepsute (??!!)....ku#wa...co to ma byc....ceny rowne, albo wyzsze niz za granica....wyjezdzam stad i niestety szans na powrot nie ma....POLSKA ZDYCHA!!!!!! pelen szacun dla tych, ktorzy wyjechac nie moga, a zapier@@@ac musza za wyzygane 1300PLN.... szkoda...szkoda...szkoda....

Gość matematyka jest prosta
zyjemy w kraju w ktorym postkomuna ma sie dobrze

Gość gość
mój mąż nie dostał wynagrodzenia za ostatnie 2 miesiące... do tej pory wszystko było ok, zarabiał w miarę dobrze- ok 3tys miesięcznie. zaczęły się kłopoty z wypłatami. czekali, czekali. wczoraj przychodzi szef: "ogłaszam upadłość firmy", mówi, że kasę dostaną w ciągu 30 dni od wczorajszego dnia, ale ja w to nie wierzę. to jest polska. z**********z, do tego za darmo.

Gość gość
nic sie nie martw, w UK zastepczych telefonow tez nie rozdaja, twierdza, ze... nie maja :D

Gość gość
a ty chciałeś ofertę pracy z UP dostać???? Tam gdzie byłeś też ofertami cię zasypywano? Weź tyłek w troki i sam poszukaj. No bez przesady :( Ty jeszcze w PRL wyjechałeś, że masz takie poglądy?

Gość gość
Nie tylko Polska UK zamieniliśmy na druga Polskę! Z praca ogromny, prze ogromny problem, stawki głodowe, za które można tylko pokój wynająć, oplacic jakie takie jedzenie i bilet. Itd.