Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do celuuu

DIETA 1000 kalorii

Polecane posty

Wiem, wiem... Takie tematy byly poruszane, czesto sama czytalam, ale nie wiem czy istnieje jakis aktualnie do ktorego moglabym dolaczyc. Od dzis jestem na diecie 1000kcl - mam do schudniecia min. 8kg - w zeszlym roku mi sie udalo, teraz zbyt duzo jadlam - mowiac szczerze - obzeralam sie i mowie - stop! Przestaje miescic sie w ubrania... :-/ Czy ktos sie przylaczy? Bedzie nam razem latwiej... Bedziemy sie wspierac i cieszyc wspolnymi sukcesami

Gość gość
ja na dukanie bialkowej jestem, nie licze kl i nie chodze glodna , kg leca w dol :) tutaj wsparcia nie mam tylko tyle ze sobie poczytam topiki ,zycze ci powodzenia :)

Gość Figa33
Witaj. Chętnie dołączę. Ja też jestem na tej diecie, dokładnie od dwóch tygodni. Jak na razie ubyło mi 3,7kg, Zostało jeszcze jakieś pięć :) Razem będzie nam raźniej :)

Gość gość
Figa jesz 1000kl czy dukasz?

Gość gość
gdzie jesteś autorko? zakładasz topik i znikasz????:-(

Gość Weronika B
Ja też zaczęłam dietę 1000. Jestem an niej od dwóch tygodni. Zaczęłam też ćwiczyć, bo wiem, ze bez tego nie uda mi się zrzucić tych 17 kilogramów. Jeśli dieta i te ćwiczonka, które stosuję nie pomogą mi dotrzeć do celu, to chyba będę musiała wesprzeć się takimi tabletkami http://dermalab.pl/130,slimette.html. Może wtedy szybciej schudnę. Pozdrawiam.