Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Kobiet

Facet który się oglada czy

Polecane posty

Gość Pytanie do Kobiet

Jak sądzicie, gdy facet idzie ze swoją kobietą i oglada się za inną, to: Czy ta za którą się oglada jest w czymś lepsza od tej z która idzie? Kiedy waszym zdaniem facet się oglada

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oglada sie jak widzi fajna d*pe

Gość jaro4321
widzialem kiedys faceta ktory zarywal calym soba do kazdej napotkanej... fajny widok, przyswoilem sobie te umiejetnosc

Gość Pytanie do Kobiet
ok, rozumiem że jak jest jakaś fajna laska to się ogląda, ale zadałam pytanie czy oglada się za LEPSZĄ od tej która ma? jak myślicie

Nie, za inna:) po prostu;) za fajna d**a, moze byc lepsza, moze byc gorsza;) a moze nawet nie widziec lepszych bo uwaza, ze jego kobieta jest najpiekniejsza:) mimo to sie obejrzy;)

Gość gość
na tą z którą idzie już się pewnie napatrzył, więc chce sobie popatrzeć na świeże mięsko :P

Gość gość
też się za mną faceci oglądają na ulicy i się uśmiechają do mnie nawet jak są ze swoimi partnerkami u boku, i też się dziwię dlaczego? ja na takich co są z partnerkami i na mnie zwracają uwagę, ja na nich nie zwracam, ale jak są sami i zarywają to ok. Nie wiem co ich tak kręci może moje blond włosy?

Gość Pytanie do Kobiet
za mną też się ogladają 10 na 10 facetów którzy mnie mijają, a mimo to mój chłopak czasami się obejrzy za inną.

Gość gość
mnie też zaczepiają na ulicy wszyscy faceci, z 12 mijanych aż 13 się za mną oglądnie, i trąbią z samochodów nawet, niektórzy nawet klękają i proponują ślub!

Ja nawet nie wiem czy ktos za mna sie oglada bo sie nie ogladam za mijanymi;p