Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tonka mała

facet bałaganiarz

Polecane posty

Gość tonka mała

jak w temacie... zawsze i wszędzie słysząłam, że większośc facetów to bałaganiarze, nie wierzyłam dopoki się nie przekonałam na własnej skórze. Ja jestem pedantką i dlatego jeszcze bardziej mnie to wkurza, lubię mkiec porządek i wszystko poukładane, na miejscu, a on gdzie się rozbieże tam rzuci ubranie, zawsze koło łóżka wszystko leży (zdarzyło się ze nadepnełam na jego okulary), nawieszane na krzesłach, okulary, telefon, klucze - są wszędzie, w różnych dziwnych miejscach, clo wyjmie z szafki nie włoży z powrotem itd itp. Ostatnio go prosiłam, żeby zdjął suche pranie z suszarki (nie było mnie w domu) zdjął, owszem i wszystko rzucił na łózko, a tam moje mi.n rzeczy, które tak powiesiłam, żeby zdjąć i neiwiele prasowac, wiadomo...:O jezuu, ręce mi opadły :D co z takim robić? odpuścić? uczyć - wted mówi że się czepiam, obraża się itd. :D

Gość tonka mala
nikt nie ma sposobu na takiego faceta? :)

Gość gość
Tego już nie zmienisz..Mam taki przypadek od 21 lat ...Szlag mnie trafia ,że wszystko robię sama..Dostaję furii jak posprzątam o on nie szanuje mojej pracy np.krojąc sobie bułkę nakruszy dookoła ...itp. to są niby pierdoły ale mnie nosi ...Cóż -jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma..Współczuję

indianin wiekszej bzdury nie slyszalem ty stereotypowy palancie. Jak mieszkalem z rodzicami to mialem czysto bo tak bylo trzeba. A teraz robie jak twoj facet xd no czasem cos mnie tknie to poskladam te ubrania spowrotem heh

Gość tonka mala
z domu... hhm, wiesz, jego dom rodzinny to jak perfekcyjnej pani domu raczej, nad tym wszystkim czuwa oczywiście matka więc może o to chodzi. On nie jest flejtuchem, nie napisałam tego ;) ani tym bardziej brudasem, po prostu bałaganiarzem, nei ma nawyków pewnych albo mu to nie pzreszkadza, nei wiem. ALbo tak jak większosć mówi faceci tacy sa i trzeba się z tym pogodzić? Poza tym on tez sprząta w domu, odkurza, zmywa, sam sobie prasuje też itd więc nie wiem w czym rzecz, z tym rzucaniem swoich rzeczy głównie

Gość gzzzik polny
przyzwyczaj sie ale wymagaj ;) nie warto tez sie kłócic o nieposkłądane ubrania... sama nie wiem, j araz sprzątne raz krzykne, raz pzrejde obojetnie, takie zycie z facetami :D a ja mam jescze syna...rob to samo pomimo ze go ucze!!

Gość 467
pogoń dziada!

Gość qwerty12234
moj na poczatku tez taki był,ale wystarczyło kilka razy ładnie poprosic :D i stara sie. Na prawde to widze,jest o niebo lepiej, co jakis czas mu przypominam ale i tak juz lepiej :)