Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrzezany boi sie inicjacji

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem obrzezany z powodów medycznych od roku i boje się pokazać mojego małego jakiejkolwiek kobiecie. Obawiam sie że może mi nie stanąć, bądź nie będe mógł dojść. Nigdy jeszcze tego nie robiłem. Poza tym nie mam olbrzyma (13.5-14cm).

Gość gość
PS. mam 22 lata prawie

Gość gość
czego tu się bać ? rzadko kiedy pierwszy stosunek jest udany partnerzy muszą się zgrać, zawsze jak jesteś pierwszy raz z nowym partnerem to jest trochę stresu i niewiadoma co do obrzezania, to wielki plus dla ciebie, ze względów higienicznych i ponoć obrzezani są długodystansowcami aż zazdroszczę twojej przyszłej partnerce ;-)

Gość gość
no tak wiem ze nie musi być do końca udany i ze to duzo stresu, tylko boje się ze ze przez to obrzezanie nie będe odczuwał w ogóle przyjemności.. :/ no i zastanawiam sie czy jeśli opowiem dziewczynie swoją historie "choroby" czy sie jakoś nie zrazi, wyśmieje.

Gość gość
Wiem ze czucie sie zmniejszyło, ale tak naprawde nie wiem jak będe odczuwał będąc w kobiecie, "ręka" daje sobie rade bardzo dobrze, ale pochwa daje całkiem inne odczucia, w dodatku będąc w ogumieniu, nie mam pojęcia czego moge sie spodziewać :P

Nie zmniejszyło się czucie, tylko czujesz inaczej bez dodatkowej fałdki. Przynajmniej o ile zabieg był prawidłowo wykonany. Jak już ktoś zauważył słusznie, obrzezani kręcą niektóre kobiety ;) Jak ręką dajesz radę, to będzie dobrze :P Kobieta będzie miała tym lepszy pożytek, jak dłużej będziesz mógł.

Gość gość
Dzięki za słowa otuchy :) zapewne wszystko leży w psychice.. mam nadzieje że za niedługo użyje swojego ztuningowanego malucha :P PS: miałaś kiedyś doczynienia z obrzezanym? :)

Gość gość
Ja nie miałam doczynienia obrzezanymi, ale szczerze dla mnie jest to obojętne, czy facet ma dodatkową fałdkę, czy nie. Jeśli jest dobry w łóżku, to da radę nawet samymi palcami i językiem, bez użycia k***a ;)

Gość gość
chłopie, ty masz wątpliwości bo wiesz że czujesz inaczej przez to że główka penisa stała się mniej wrażliwa będziesz mógł się kochać dłużej niż nieobrzezany facet to raczej powód do radochy a nie zmartwień może i dłużej będziesz musiał się napracować nad swoim orgazmem, ale za to są spore szanse że partnerka dojdzie razem z tobą i będzie megazadowolona że ma takiego zawodnika chłopy potrafią szukać problemu tam gdzie go nie ma

Gość gość
Nie ma sie czego bać. Odczucia chyba się nie zmieniły, ale nie pamiętam, bo jestem już obrzezany chyba z 5 lat. Czy można dłużej? Chyba nie ma różnicy, ale ja nigdy szybko nie kończyłem ;) Trzeba tylko pamiętać, zeby nie wchodzić jak jest za sucho, skórka chyba trochę ulatwiala wejście.

Gość gość
pieprzysz bez sensu wolisz dojść w 30 sekund i widzieć że laska jest zawiedziona czy pofiglować z nią 5-10 minut i widzieć że ma odlot ?

Gość gość
Nie robiłem tego nigdy przed obrzezaniem także nie będe mógł ocenić czy moge dłużej czy nie :P mam nadzieje że kobieta z którą będe miał uprawiać sex będzie wyrozumiała i da mi troche czasu na dojscie do perfekcji we władaniu moim mieczem i wyczuciem go :P swoją drogą jestem mile zaskoczony że jeszcze nikt nie nazwał mnie Żydem, debilem, pedałem itd :D

Gość gość
żydzi - odejdżcie z tego polskiego forum :((((