Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dzieci dostają w przedszkolu na koniec dnia np owoce

Polecane posty

Gość gość

albo inne rzeczy? Dostają codziennie czy raz na jakiś czas? np raz w tygodniu? Moje dziecko nic nigdy nie dostało a koleżanki syn w innym przedszkolu minimum raz w tygodniu dostaje jabłko, jogurt itp. Jak jest u was? Co dzieci dostają?

Gość gość
na podwieczorek? corka dostaje owoce, a tu jabko, banana, mleko czekoladowe.

Gość gość
Na podwieczorek dostawał a jak nie zjadł do zabierał do domu .

Gość gość
kiwi tez dostaja. jakies ciasteczka.

Gość mamadwóchdziewczynek
Ja przyglądałam się menu przedszkolnemu i prawie codziennie jest owoc na podwieczorek - albo owoc+drożdżówka, albo owoc+budyń... starsza jak była w przedszkolu to często na stolik była miska owoców na podwieczorek /najpierw np. kanapki a później pokrojone w ćwiartki różne owoce na talerzu albo miska np. śliwek/. Nie wiem czy to miałaś na myśli pisząc na koniec dnia.

Gość gość
Czy do domu zabiarają - o to mi chodziło. Bo w ciągu dnia dostają. Ale u tej koleżanki kilka razy w tygodniu, maja jakies dni wyznaczone ze dzieci dostaja "prezenty" w postaci owoców, ciastek, lizaków, jogurtów. I zabierają je do domu, dostają je gdy rodzice już przychodzą.

Gość gość
na koniec dnia nie, ale na podwieczorek zawsze sa owoce do wyboru np. jabłko i banan. Ale moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola. Nie wiem jak jest w państwowych

Gość gość takaona
U nas to wszystko dzieci dostają na podwieczorek a jak dziecko nie zje to zabiera do domu. Natomiast "prezentow" nie ma.

U mojej córki w przedszkolu na podwieczorek dają owoce , jogurty , budyń ,kisiel ,koktajle owocowe...

Gość gość
Sprawdz date waznosci tych prezentow.u corki dostaja soki danonki ale za kilka dni konczy sie waznosc wiec dają:)