Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana123456nie wiem co robi

moj chlopak sie zmienil

Polecane posty

Witajcie:( jestem z moim chlopakiem pół roku, wczesniej spotykalismy sie 6 razy w tygodniu , on tesknil i w ogole starał sie a teraz widzimy sie co drugi dzien i twierdzi ze nie teskni w ogole..i ze sie zmienil,ze ma mnie dosc,ze 4 razy w tygodniu to za duzo spotkan w wakacje itd... mysle ze w ogole mu nie zalezy bo wcale sie nie stara i mowi mi np. ze dla niego to za duzo, ale jak z kumplami sie widziec albo cos tgo moze codziennie i jakos jest dobrze:(

jak jest rozmowa o zerwaniu to mowi - to zerwiij ,nie bede tesknil a jak zerwalam z Nim to powiedzial mi na drugi dzien ze jak z nim zerwałam to on juz sie z tym pogodził.. to mnie boli bo ja bym miala ciezko sie pogodzic gdyby on zerwal ze mna przed dluzszy czas , a nie tak ze po godzinie czy dwoch bym sie z tym pogodziła i miala to gdzies :(

Gość gość
Bo juz napewno ma lnna na oku i dlatego tak sie zachowuje zeby koniec wyszedl od ciebie

ale twierdzi ze mnie kocha i jak wczoraj mielismy sie rozejsc to został przepraszał i mowil ze nie chce zerwac ani nic i ze mnie kocha :(

No wlasnie chcialabym O nim zapomniec ale tak mi ciezko :( widze ze sie bawi mna bo jak sie nudzi to jest a jak juz ma cos do robienia to ma mnie gdzies :( mam dosc tego:( ale tak bardzo Go kocham ;(((

Gość gore1
Ja kiedys tak swojemu wierzylam i trzy lata zyczenia jego spelnialam,co chcial to zemna wyrabial fakt ze mi to duzo przyjemnosci sprawialo i tez tylko ja w jego zyciu bylam tak zawsze mowil az nagle sie dowiedzialam ze od pol roku jest ojcem to myslalam ze mnie trafi i od tego czasu mezczyznie wierze tylko wtedy jak mnie posuwa ale o czym mysli to juz nie wiem

eh :((

Gość gość
autorko, mam podobnie..

zacznij chodzic na imprezy, poznaj nowych ludzi, zobaczysz ze spotkasz takiego ktory bedzie cie szanowal...(nie jednego) Zajmij sie czyms co lubisz robic, aby nie tracic czasu na rozmyslanie jak bardzo kochasz tego glupka..

do gość - wspolczuje bo wiem jak to boli :( a do Mala - dziekuje :) chciałabym aby wkoncu bylo dobrze..

Gość gość
mam to samo, z tym wyjątkiem, że On chce ze mną być .

do gosc - no tak , moj tez mowi ze chce ze mna byc,ale niby ' mecze go'