Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartffffiony

Dlaczego laski na kafe

Polecane posty

Gość zmartffffiony

... są takie dziwne? Napisałem, że zerwałem z dziewczyną - jestem zły. Napisałem, że kocham nową i nie chcę jej zostawić - jestem żałosny. Napisałem, że seks z tamtą był lepszy, ale seks to nie wszystko - jestem żałosny. Napisałem, że martwię się o byłą dziewczynę, bo też nie była dla mnie tylko laską do p******nia - jestem żałosny. To jaki mam być? Wyrachowany, zimny r****cz i wtedy będziecie zadowolone?

Gość John Galt
załosny...

Gość gość
Kobiety na kafe to debilki :)

Gość zmartffffiony
No na to wygląda... :/

Gość gość
Nie przejmuj sie ;) ;)

Gość zmartffffiony
Po czym to poznałaś?

Zerwałeś, ale się martwisz zamiast zająć się nowym związkiem i porównujesz seks z byłą do seksu z obecną, cholera wie po co w ogóle zastanawiasz się nad tym na forum. I pomimo tego, że z obecną jesteś pewnie krótko to już ją "kochasz" - to trochę żałosne ;)

Gość zmartffffiony
"Zerwałeś, ale się martwisz" A to tu jest jakaś sprzeczność? Skoro byłem z kimś w związku, to znaczy, że dana osoba była dla mnie bardzo ważna i raczej ciężko, żeby tak z dnia na dzień straciła na ważności, nawet jeśli wypali się głębsze uczucie. "porównujesz seks z byłą do seksu z obecną" Nie porównuję - porównanie narzuca się samo, a napisałem o tym by odpowiedzieć na Wasze zarzuty. "I pomimo tego, że z obecną jesteś pewnie krótko to już ją "kochasz"" Parą jesteśmy jakieś 2 miesiące, ale znałem ją wcześniej. No trochę ją kocham, nie ukrywam tego. :) Mam nadzieję, że z czasem pokocham jeszcze bardziej.

Gość zmartffffiony
Żałosne to jest to, że nie dociera do Ciebie logiczna argumentacja.

nie jest logiczne wchodzić w nowy związek dalej będąc emocjonalnie przyklejanym do byłej którą się zostawiło, nie jest logiczne podawać argument "z byłą było mi lepiej w łóżku" i na pewno nie jest logiczne mówić, że się kocha kogoś z kim się jest dwa miesiące jak jeszcze niedawno kochało się kogoś innego.

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie rostrzasaj juz tego;) Bylej daj zyc:) Aktualna sie zajmij a nie laskami na kafe;)

Gość zmartffffiony
To, że jestem z nią emocjonalnie związany nie znaczy, że ją kocham. Czemu nie powinienem pisać, że mi było z nią lepiej w łóżku? Poza tym to nie do końca tak. Nie piszę, że było lepiej. Ona była lepsza, bo lepiej się czuła w takiej sytuacji. Teraźniejsza jest bardzo nieśmiała i jeszcze nie jesteśmy na takim etapie, ale na pewno się rozkręci. Zresztą na razie mi to odpowiada. :) Pisałem, że nie kochałem tak w pełni poprzedniej, więc tu nie zrozumiałaś.

nie kochałeś tak "w pełni"? a jak? w "pierwszej kwadrze"? daj spokój, to naprawdę jest śmieszne. :D

Gość zmartffffiony
Ta miłość dopiero kiełkowała i może by coś dalej z tego było, ale spotkałem obecną dziewczynę. Tamtą zaczynałem kochać. Przy nowej zrozumiałem, że to wcześniej to był błąd.

aa...to jeszcze jedną dla drugiej zostawiłeś, ale dalej "martwisz się o poprzednią", jednocześnie tą kochasz chociaż jesteś z nią dwa miesiące, a wasza wcześniejsza znajomość przypadała na poprzedni związek? Super...:D

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jejku;p Ty masz chlopcze obsesje;) Czemu teraz z dziewczyna nie siedzisz tylko piszesz na forum;)? Daj tej pierwszej spokoj, druga sie zajmiesz i badz szczesliwy. Obys tylko za jakies pol roku nie zakladal tematu, ze tesknisz za byla i aktualna to pomylka;p

Gość gość
żałosne..............

Gość zmartffffiony
Aktualnie nie ma jej ze mną, jeszcze nie mieszkamy razem. :) Znaliśmy się dużo dłużej niż trwał mój związek z moją ex.

Gość gość
kochasz ja troszeczke??? a za miesiac bedziesz ja kochal jeszcze troszeczke bardziej? a za pol roku juz tak dojdzoesz przynajmniej do polowy twojej milosci? skad wiesz ile to jest troszeczke? moze cos ci sie za 2 miesiace nie spodoba i sie troszeczke odkochasz, nie bedzie to prawdopodobnie koniec tej milosci? co to kurva znaczy: kocham ja troszke??? . . i nie jest logiczne roztrzasanie poprzedniego zwiazku jak sie ma nowy! tamtej to rodzial zamkniety, FINITO! skup sie na nowym, by przyspieszyc te twoje kochanie 'troszeczke' co miesiac zamiast rozmyslac o bylej :O

Gość gość
kochasz ja troszke- to znaczy ile? kochasz jej stope? za miesiac do jdziesz do kolana i bedziesz ja kochal jeszcze bardziej, a jak dojdziesz do pitki to juz w ogole milosc po grob?

Gość zmartffffiony
Nie sypiałem z inną, bo byliśmy wtedy w związku na odległość. Jak miałem wątpliwości co do obecnej, czy chcę z nią być i jak już byłem tego pewien, to w ogóle nie poruszałem tematu seksu z byłą, mimo że bardzo tego chciała.

Gość zmartffffiony
Nie roztrząsam poprzedniego związku. Jest dla mnie skończony. Martwię się o moją byłą TERAZ, jak jesteśmy już osobno.

Gość gość
i własnie dlatego jesteś żałosny :/

a teraz przeczytaj to co tu napisałeś...jak dalej nie widzisz, dlaczego ktoś uznał Cię za żałosnego to nie można Ci już pomóc :)

Gość gość
baby to akurat o logice nie powinny się wypowiadać bo mają z nią bardzo mało wspólnego :D