Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrzesień włochy adriatyk

Polecane posty

Gość gość

W planach mamy w tym roku włochy, jednak nie chcemy jechac dalej na południe niż Rimini. Może ktoś powiedzieć, jak ze znalezieniem kwater/apartamentu na miejscu - nie chcemy rezerwować wcześniej. I jak cenowo się to prezentuje? I może na jaką fajną miejscowość do plażowania i wieczornego spacerowania zwrócić uwagę? Z góry dzięki :)

Gość gość poranny
Nie wiem, na własną rękę nigdy nic nie brałam a tylko przez rezerwacje, ale polecam poranny spacer nad Adriatykiem, to znaczy poranny mam na myśli pomiędzy 4 a 5 rano :D Lubie spacery nad morzem o świcie, ale większego wysypiska śmieci przed przypływem nie widziałam w żadnym innym kraju, który ma dostęp do jakiegokolwiek morza. Nawet bałtyk jest czystszy. Co można zobaczyć o świcie? A mianowicie: wszelakiej maści puszki po konsrewach (od wyboru do koloru, niektóre mają nawet napisy jak mniemam w językach bałkańskich i nie tylko), części garderoby: typu majtki od strojów kąpielowych i inne, zużyte plastry lub/i bandaże, części zabawek, części obuwia (a nawet całe) i wiele innych bajerków, a pochodzące z natury to głównie zdechłe meduzy i martwe kraby lub ich skorupy po linieniu. Jednak polecam Adriatyk ale tylko w momencie przypływu, gdy fale zabierają z powrotem wysypisko :) Ogólnie... ładnie :D

Gość gość
zawsze coś ;)