Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blogi modowe

Polecane posty

Gość gość

Hej:) znacie jakieś fajne blogi modowe? pleasurepointfashion.blogspot.com/ //www.marchewkowa.pl/ to są moje ulubione :)

Gość gość
newlifewithfashion . blogspot . com :D :D

Gość gość
Moje: freakshowproject.blogspot.com rebellook.blogspot.com soie.blogspot.com wszystkie te laski mają dzieci, szok :-)

Gość gość
ten znam bardzo dobrze :) A jakieś inne, bardziej oryginalne?

Gość gość
no i oczywiście FIFKA z pingera- o takiej kobiecie można pomarzyć, najinteligentniejsza kobieta w sieci a takich nóg nie ma nikt i ten sukces, te podróże, ta wspaniała osobowość, nie mogę wyjść spod wrażenia

Gość gość
Moje: freakshowproject.blogspot.com rebellook.blogspot.com soie.blogspot.com wszystkie te laski mają dzieci, szok bardzo interesujące blogi:) Szczególnie na tym pierwszym bardzo udane stylizacje :)

Gość gość
bardziej oryginalne? Chyba żartujesz, to jedne z oryginalniejszych ;-)

Gość gość
a ta Fifka to jakaś starsza Pani :) ale bardzo ładnie wygląda :)

Gość gość
ciekawe ile Fifi ma lat, nie chce się przyznać, ale jest niesamowita, jakie ona rymy robi to szok :D No a ciało to ma chlip chlip i w ogóle

Gość gość
bardziej oryginalne? Chyba żartujesz, to jedne z oryginalniejszych ten post dotyczył bloga newlifewithfashion :)

Gość gość
może acid walrus?

Gość gość
a wy piszecie że nasze Polki są brzydkie i zaniedbane i stare, styrane matki, a te dziewczeta wygladaja jakby nigdy nie rodzily

Gość gość
jaki rozmiar moze miec ta pieknosc? WYGLADA NA 38 bosko wyglada

Gość klaudiakawaller
Cześć wam wszystkim Szczerze mówiąc nie jestem zwolenniczką oglądania blogów modowych ,tak samo jaknie przepadam za szafiarenkami , ale ktoregoś razu natknęłam się na bloga www.dykf.pl szukałam wtedy na internecie stylizacji na impreze i wpadłam na jeden wpis , muszę przyznać że od tamtej pory zaczęłam częściej zwiedzać blogi , ale jedynym najlepszym jest DYKF mówię wam , oprócz sympatycznych , entyzjastycznych , wesołych i zwięzłych wpisów pokazują takie fotografie że głowa mała , naprawdę zdjęcia są swietne a stylizacje - rewelacja . Jestem takim bezgusciem więc blog bardzo mi pomógł , szczerze mówiąc nei tylko mi ale także moejmu facetowi ;D Także gorąco polecam i zachęcam , zajrzyjcie to nic nie szkodzi , a może komuś , tak samo jak mnie pomoże akurat ten blog!:) Pozdrawiam

Gość gość
Według mnie najlepsze to : charlieze mystery Jessica Mercedes Maffashion Chciałabym osiągnąć to co one z moim blogiem

Gość gość
Blogów modowych jest masa, faktycznie te co wspominacie to są raczej te bardziej znane. Ja polecam poczytać bloga www.podejrzane.com gdzie kobiety pisza o modzie męskiej ale własnie z perspektywy kobiety.

Gość gość
blogi modowe to szity

Gość Melodii6
Ja też lubię śledzić blogi modowe, a także parentingowe etc. można tam znaleźć mnóstwo ciekawych informacji. Na przykład na http://www.olomanolo.pl/ , polecam zajrzeć w wolnej chwili.