Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stella czy Nel

Polecane posty

Gość gość

Które imię wybrać? Mam bardzo krótkie nazwisko więc nie mam pojęcia jakie imię będzie pasowało. Nie chciałabym również zeby imię mojej córki kojarzyło się jakąś patologią jak Nicola czy Sandra.

Gość fringe_bene_fits
Ida

Gość gość
Dla Ciebie te imiona kojarzą się z patologią??? :/ Ja tam znam jedną Stellę...matka i ojciec piją a ona zaszła w ciążę w wieku 16 lat...to dopiero patologia. Nie oceniaj ludzi po imieniu!!!

Gość gość
Stella Bella i Nutella ;)

Gość gość
Sama jesteś patologią autorko. Imiona nie mają nic do tego, a ty pieprzysz głupoty jak nastolatka

Gość Qń farał
Stella Nutella nel cwel :D

Gość A Nel to nie patologia
? Tak samo Stella? Jeśli to nie ma uzasadnienia w pochodzeniu dziecka (na przykład ojciec cudzoziemiec), to sama jesteś patologią, autorko. Ponieważ właśnie patole nadają dzieciom wymyślne, niepolskie imiona. Nel w dodatku nie kończy się na "a", określające płeć dziecka, co - owszem - w krajach innych jest normą, ale w Polsce może sprawiać tylko problemy.

Gość gość
Ja postawiłabym na Nela. W Polsce tak się utarło że imiona żeńskie kończą się na -a. Chyba że nie mieszkasz w Pl.

Gość gość
Stella? I ty smiesz mowic tu o wyborach innych, ze patologiczne. Kpina.

Gość gość
Nela brzmi okropnie, Nel bardzo ladnie i nie sluchaj glupich przytykow, to Twoje dziecko i nikomu do tego jak jej dasz na imie.

Gość gość
Nie chciałam nikogo obrazić stwierdzeniem " patologiczne" . Ale są imiona które nadawane są w niektórych środowiskach bardziej np. NICOLA

Gość gość
Skonczcie swirowac! Stella to Gwiazda. Co w tym imieniu zlego?

Gość gość
Znam jedną Nelly. Nie, nie Rokitę ;-) Ta ma 8 lat, rodzice oboje rodowici Polacy, nazwisko na -ski, no ale taki mieli kaprys...

Gość gość
Mam 34 lata i mama chciała mnie nazwać Stella, na co mój starszy o 6 lat zaczął płakac i powiedziała, że Stella to jest ja Godżilla i tak nie można nazwać dziecka. Zostałam Karolinką, bo wtedy była taka oranżada, a on powiedziała, że chce Karolinkę. Chodziło o napój, mama myślała, że o imię. Do dziś się z tego śmiejemy.

Gość gość
Stella i Nel - pretensjonalne i kompletnie ni w p...., ni w oko. Taka "lepsza" patologia jeśli dzieci mieszkają w Polsce a rodzicami są Polacy.

Gość gość
Jedyna Nel z PL która kojarzę to dzidzia 17 letniej mamy -obecnie bezrobotnej dorosłej na wikcie MOPS i babci...

Gość gość
A to dla psa a być? Oba się nadają.