Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się ładnie ubrać na ślub i wesele jeśli nie mam za duzo kasy

Polecane posty

Gość gość

kto mi powie ? nie chce wyglądac jak dziadówa a nie wypada mi nie przyjsc :( poza tym chce tam byc ze wzgledu na pewną osobe

Gość pomaranczlala
Dokładnie. Kup coś na allegro, ew. w lumpie. Albo pożycz od koleżanki.

Gość gość
Moja siostra na moj slub kupila suknie w lumpie czerwona bardzo elegancka chyba za 30zl

Jak dziewczyna ładna to i skromna sukienka będzie na niej świetnie wyglądać, do tego ułożysz włosy, makijaż i będzie super. Co do sukienki, możesz kupić średniej klasy sukienkę w niemarkowym sklepie, jak się pochodzi to wśród tandety znajdzie się ładne rzeczy, zwłaszcza teraz kiedy sukienki bez rękawów są wyprzedawane bo konczy się lato.

Gość gość
ostatnio widziałam cudną sukienką za 12 zł w lumpie. No gdybym była z 10 kg chudsza to by już była moja. ale może jakas inna dziewczyna ją też wypatrzyła i się przyda :) pochodz i pomyszkuj po sklepach teraz są wyprzedaże sukienek

Gość gość
nowe sukienki są w sklepach netowych....50-60 juz mam eleganckie do tego buty szpilki za tyle samo musisz tylko odpowiednio dopasowac kolorystycznie stroj i bedzie super torebeczki małe zgrabne w sklepach za 20-30zł

"nowe sukienki są w sklepach netowych....50-60 juz mam eleganckie" Gdzie? Chętnie zobaczę, bo jednak fajnych sukienek W NECIE za taką kasę nie widziałam :) Czekam na link.